İstenmeyen Tüyler Bor Madeniyle Yok Edilecek

İSTENMEYEN TÜYLER BOR MADENİYLE YOK EDİLECEK - Otomotiv ve savunma sanayinden sonra bor madenleri hayatın her alanına girmeye başladı.
Bu haber 2013-09-23 16:59:03 eklenmiş ve 391 kez görüntülenmiştir.

Otomotiv ve savunma sanayinden sonra bor madenleri hayatın her alanına girmeye başladı. Fhm Nanoteknoloji Bor Akademisi Ar-ge merkezi tarafından bor madeni kişisel bakım ürünlerinde de kullanılmaya başlandı. Kişisel bakım ürünlerine tamamen yerli ve yüzde 100 milli teknoloji olarak görülen Nano Borvit teknolojisi de eklendi.

Fhm Nanoteknoloji A.Ş Genel Müdürü Mehmet Can Arvas, bor madeni içerikli ve cilt üzerinde tahriş yapmayan, kaşıntı ve kızarıklık bırakmadan istenmeyen tüylerden kurtulmasına yardımcı olan nano borvit teknolojisinin tüy dökücü olarak kullanıldığında emsalsiz sonuçlar verdiğini söyledi. Arvas, "Fhm Nanoteknoloji Akademisi tarafından geliştirilen özel bor kristalleri içerikli nano borvit teknolojisi, istenmeyen tüyleri dökerek, aynı zamanda cilt üzerinde bulunan bakterileri öldürmekte ve ölü deri hücrelerini yok ederek cildi yenilemektedir. Lazer epilasyon özellikle bayanların hassas olan ciltlerinde Ağrı ve sızının yanında ekonomik zorluklar getirmekte, diğer klasik yöntemler ise can yakarak, ağırılı ve acılı sonuçlar vermektedir. Nano borvit teknolojisi ile istenmeyen tüylerden kurtulma konusunda, yüzde 100 milli ve yerli teknolojimiz ile geliştirdiğimiz özel formül, tüm bu sorunları ortadan kaldırmakta ve 5 dakika içerisinde pırıl pırıl bir cilt ortaya çıkarmaktadır" diyerek türk ürünlerinin kalite farkını ortaya koydu" dedi.

Sadece bayanların değil, erkeklerin de artık kişisel bakım ürünleri konusunda tüy dökücü sistemlerine ilgi duyduklarını belirten Arvas, "Sadece bayanlar değil, erkekler de sırt bölgelerinde, göğüs bölgeleri ve ense bölgelerinde rahatlıkla nano borvit teknolojisini kullanmaktadırlar. Nano borvit teknolojisi sadece tüyleri dökmekle kalmamakta yerine çıkan tüylerin daha zayıf çıkmasına ve daha geç çıkmasına yardımcı olmaktadır. Bu nedenle dünya pazarında Türk ürünleri içerisinde nano borvit ürünlerimizi görmek ve distribütörlükler vererek ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - İstanbul

ETİKETLER : İstenmeyen Tüyler Bor Madeniyle Yok Edilecek
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA