Yenişehir Belediyesi'nden Hayırsever Vatandaşlara Teşekkür Ziyareti

YENİŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN HAYIRSEVER VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ - Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi, dar gelirli ailelere yaptıkları yardımlardan dolayı hayırsever vatandaşları ziyaret etti.
Bu haber 2013-09-23 10:59:03 eklenmiş ve 379 kez görüntülenmiştir.

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi, dar gelirli ailelere yaptıkları yardımlardan dolayı hayırsever vatandaşları ziyaret etti.

Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Beyaz Şemsiye Mağazası'na yaptıkları yardımlardan dolayı hayırsever vatandaşları ziyaret ederek, teşekkür belgesi verdi. Beyaz Şemsiye Mağazası'nın yürüttüğü çalışmalarda esnafın duyarlılık göstererek destek verdiğini belirten Kurbanoğlu, "Beyaz şemsiye programı çerçevesinde her yıl kendi bölgemizde bulunan ailelerimize giyim yardımı yapmaktayız. Bu yılda çalışmamızı devam ettirdik. Bu anlamda deyim yerindeyse esnafımızdan duyarlılıkla alıp, alan el veren eli görmeyecek şekilde mağdur halkımıza dağıtıyoruz. Duyarlılık gösteren fazlasıyla esnafımız oldu. Biz kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Sosyal politikalar gereği gerçekten yerel yönetimler halkıyla iç içe yaşayan sosyal yardımlarda bulunan kurumlardır. Özellikle Diyarbakır'da çok yoğun bir şekilde sıkıntıların olduğu, işsizliğin yoğun olduğu gerçeğinden hareketle bizlerde yerel yönetimler olarak kendi halkımıza karınca kararınca destek sunmaya çalışıyoruz. Umuyorum ki yardımlarınız bundan sonra da devam eder. İhtiyacı olan ailelerimiz, çocuklarımız, gençlerimiz sizin sayenizde daha çok sevinirler" dedi.

Teşekkür belgesi alan vatandaşlar da yardım etmeyi sürdüreceklerini dile getirdi. - DİYARBAKIR

ETİKETLER : Yenişehir Belediyesi'nden Hayırsever Vatandaşlara Teşekkür Ziyareti
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA