Maü'de Aile Danışmanlığı Eğitimi

MAÜ'DE AİLE DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ - Mardin Artuklu Üniversitesine (MAÜ) bağlı Yaşam Boyu Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Aile Danışmanlığı Sertifika Programı'nın açılacağı belirtildi.
Bu haber 2013-09-22 12:59:04 eklenmiş ve 386 kez görüntülenmiştir.

Mardin Artuklu Üniversitesine (MAÜ) bağlı Yaşam Boyu Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Aile Danışmanlığı Sertifika Programı'nın açılacağı belirtildi.

Yaşam Boyu Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Ekinci, yaptığı yazılı açıklamada, yönetmeliğe bağlı olarak özgün birçok uygulamanın da hayata geçirileceği programa sosyal hizmet, psikoloji, sosyoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, tıp, hemşirelik ve çocuk gelişimi alanlarından birinden en az dört yıllık lisans eğitimi almış mezunların katılabileceğini kaydetti.

Ekinci, Aile Danışmanlığı Sertifika Programıyla bölgede ihtiyaç duyulan, "Aile Danışmanlığı" alanındaki önemli açığı kapatmayı hedeflediklerini belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

" Programın aynı zamanda, aile eğitiminin tanıtılması, geliştirilmesi ve toplum yararına kullanılması için çalışmalarda bulunmak, ailelerin eğitimi konusunda eğitimler vermek, sertifika ve diplomalı aile danışmanları yetiştirmek amacıyla hayata geçirildi. Program yasal mevzuata uygun olarak 300 saat teorik ve 150 saat uygulamalı eğitim olmak üzere 450 saatten oluşmaktadır. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar "Aile Danışmanlığı" sertifikasını almaya hak kazanacak. Kayıtlar 27 Eylül 2013 tarihine kadar devam edecek" - Diyarbakır

ETİKETLER : Maü'de Aile Danışmanlığı Eğitimi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA