CHP'li Erdemir: Şeyh Edebali'nin İzinden Gitmeliyiz

CHP Bursa Milletvekili Erdemir "CHP olarak insani güvenlik ve sosyal güvenlik olmadan devlet güvenliğinin de sağlanamayacağının bilincindeyiz." dedi.
Bu haber 2013-08-06 10:00:02 eklenmiş ve 420 kez görüntülenmiştir.

CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, "CHP olarak insani güvenlik ve sosyal güvenlik olmadan devlet güvenliğinin de sağlanamayacağının bilincindeyiz. Bu nedenle Şeyh Edebali'nin izinden giderek 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' diyoruz." dedi.

Erdemir, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine üç günlük bir ziyaret gerçekleştirdi. CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin ve Sezgin Tanrıkulu başkanlığında bir heyetle Batman, Bitlis ve Muş'ta çalışma yürüten Erdemir'e CHP Batman, Bitlis, Muş, Siirt, Şırnak ve Van il başkanları da eşlik etti. Batman ve Muş'ta CHP il başkanlığınca düzenlenen kitlesel iftarlara katılan Erdemir, Güroymak, Hasankeyf, Korkut ve Tatvan ilçelerinde esnaf ve Kahve ziyaretlerinin yanı sıra taziye ziyaretlerinde bulundu. Programının son gününde Muş'ta tütün üreticileriyle buluşan Erdemir, Hükümetin tütün politikalarından mağdur olan çiftçilerin sorunlarını dinledi.

Bursa milletvekili olmanın yanı sıra iki yıldır Batman'ın da gönüllü milletvekilliğini yürüttüğünü ve bölgedeki çalışmalara büyük önem verdiğini belirten Erdemir, "Bursa'da ikamet eden hemşerilerimizden 65 bini Muş, 20 bini Bitlis ve 4 bini Batman kütüğüne kayıtlıdır. Türk, Kürt, Arap bu ülkede artık et ve tırnak gibi olmuşuz; bin yıllık birlikteliğimiz bizi komşu, hısım, kirve, akraba kılmış." diye konuştu.

Ramazan ayının Türkiye'de birlik ve bütünlüğü, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek için büyük bir fırsat sunduğunu vurgulayan Erdemir şunları kaydetti: "Bölgede yurttaşlarımız iftar sofralarında ekmeğini, suyunu, tuzunu paylaşıyor, muhabbetle kucaklaşıyor. CHP olarak insani güvenlik ve sosyal güvenlik olmadan devlet güvenliğinin de sağlanamayacağının bilincindeyiz. Bu nedenle Şeyh Edebali'nin izinden giderek 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' diyoruz."

ETİKETLER : CHP'li Erdemir: Şeyh Edebali'nin İzinden Gitmeliyiz
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA