Suriyelilere Gıda Yardımı

Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere Erzurumlu hayırseverler tarafından temin edilen 1 tır dolusu yardım malzemesi Şanlıurfa'ya ulaştı
Bu haber 2013-08-05 19:59:01 eklenmiş ve 398 kez görüntülenmiştir.

Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere Erzurumlu hayırseverler tarafından temin edilen 1 tır dolusu yardım malzemesi Şanlıurfa'ya ulaştı. Daha önce Erzurum'da görev yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in girişimleri sonucunda Erzurum Barosu ve Tema marketler zinciri öncülüğünde hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan gıda yüklü tır Şanlıurfa'ya geldi.

Suriye'ye Yardım Platforumu yetkilisi Veysel Toprak, yardım malzemelerinin platformun yapacağı planlama dahilinde Akçakale Sınır Kapısı'ndan geçirilerek Suriye'deki ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılacağını belirtti.

Suriyelilere yapılan yardımların son zamanlarda azaldığını vurgulayan Toprak, Halep kentinde insanların iftar için su bile bulamadığına dikkat çekti.

Platformun imkanları ölçüsünde mazlum halka yardımcı olmaya çalıştığını ifade eden Toprak, şunları kaydetti:

"Şanlıurfa'da kamplar dışında bulunan Suriyeli ailelere de gece gündüz yardımları ulaştırıyoruz. Şanlıurfa'da kalan aileler kira, elektrik, su parası ve yiyeceklere para yetiştiremiyor. Bir gitiğimiz Suriyeli aileyi tekrar gitiğimizde başka bir evde buluyoruz .Çünkü kirası, su ve elektrik borçları yüzünden o evden atılmış oluyor. Çok zor şartlar altında yaşıyorlar. Bazılarının getirdikleri paralar vardı ama hazıra hiçbir şey dayanmaz. Hayır sahiplerine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, yardımlarının devamını bekliyoruz." - Şanlıurfa

ETİKETLER : Suriyelilere Gıda Yardımı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA