Bodrum'u Dehşete Düşüren Çatışmaya İki Tutuklama

BODRUM'U DEHŞETE DÜŞÜREN ÇATIŞMAYA İKİ TUTUKLAMA - Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, geçen pazar günü onlarca turistin gözü önünde 32 yaşındaki Hasan Turan ile 17 yaşındaki Yakup Turan'ın ölümü, 4 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmanın, ardından gözaltına alınan 51 yaşındaki Tahsin...
Bu haber 2013-09-20 15:59:02 eklenmiş ve 456 kez görüntülenmiştir.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, geçen pazar günü onlarca turistin gözü önünde 32 yaşındaki Hasan Turan ile 17 yaşındaki Yakup Turan'ın ölümü, 4 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmanın, ardından gözaltına alınan 51 yaşındaki Tahsin Kaya ile 27 yaşındaki Yaşar Kaya çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bodrum İlçesi'nde iki araç kiralama şirketinin sahipleri arasında geçen pazar günü öğlen Kıbrıs Şehitler Caddesi Gümbet Kavşağı'nda çıkan ve 4 tabancanın kullanıldığı silahlı çatışmada, Hasan Turan ile kardeşi Yakup Turan hayatını kaybetti, iki gruptan toplam 4 kişi ise yaralandı. Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsileri tamamlanan Hasan Turan ile Yakup Turan, yakınları tarafından Van'ın Özalp İlçesi'nde toprağa verildi.

Olayda yaralanan Tahsin Kaya ile Yaşar Kaya, tedavilerinin tamamlanmasının ardından gözaltına alındı. Emniyet'teki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Tahsin Kaya ile Yaşar Kaya, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bu arada, olayda yaralanan B.T. ile N.T.'nin tedavilerinin sürdüğü bildirildi. - Muğla

ETİKETLER : Bodrum'u Dehşete Düşüren Çatışmaya İki Tutuklama
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA