Muş'ta 'Aile Eğitim Programı' Sona Erdi

MUŞ'TA 'AİLE EĞİTİM PROGRAMI' SONA ERDİ - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce 'Aile Eğitim Programı' kapsamında, kentte düzenlenen 5 günlük eğitim sona erdi.
Bu haber 2013-09-20 15:59:02 eklenmiş ve 349 kez görüntülenmiştir.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce "Aile Eğitim Programı" kapsamında, kentte düzenlenen 5 günlük eğitim sona erdi.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) İlahiyat Fakültesi'nde düzenlenen eğitimin ardından, katılımcıların sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Törende konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Fatih Bingölballı, eğitimin hayatın her alanında önemli olduğunu söyledi.

Aile eğitim programının verimli geçtiğini ifade eden Bingölballı, şöyle konuştu:

"Bugün sokaklarda yaşanımı idame eden ve madde bağımlısı olan çocuklar, ayrılmış çiftler, çiftlerin geçirdiği travmalar, şiddete uğrayan kadınları gördüğümüzde, bu eğitimlerin faydalı olduğunu anlıyoruz. Ayrıca sağlıklı ve mutlu ailelerde yetişen bireyler, kendilerine, ailelerine, komşularına ve topluma  faydalı olur. Bakanlığımızın Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğünce başlatılan bu eğitimleri, ilimizde de verdik."

Bingölballı, eğitime Muş, Şırnak, Erzincan, Malatya, Tunceli ve Bitlis'ten katılan 35 kişiye sertifika verdiklerini de sözlerine ekledi. - Muş

ETİKETLER : Muş'ta 'Aile Eğitim Programı' Sona Erdi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA