Müsiad'dan Gaziler Günü Ziyareti

MÜSİAD'DAN GAZİLER GÜNÜ ZİYARETİ - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök, Gaziler Günü nedeniyle yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Mehmet Namık Bulut'u ziyaret etti.
Bu haber 2013-09-20 14:59:03 eklenmiş ve 465 kez görüntülenmiştir.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök, Gaziler Günü nedeniyle yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Mehmet Namık Bulut'u ziyaret etti.

İbrahim Gök, ziyarette yaptığı açıklamada, "Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak yolunda, gerektiğinde yine şehitler ve gaziler vermekten asla kaçınmayacak olan bu millet, şehitlerimizin aziz hatıralarını daima yaşatırken, gazilerimizi toplumsal hayatta her zaman baş tacı ederek, layık oldukları saygı ve sevgiyi eksiksiz olarak yerine getirmekte ve bu görevini yaşamı boyunca sürdürecektir. Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin değerli hatıraları, emsalsiz fedakarlıkları, gençlerimize daima rehber olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle gazilerimizin gününü en içten dileklerimle kutlarım." diye konuştu.

ETİKETLER : Müsiad'dan Gaziler Günü Ziyareti
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA