Kimse Yok Mu, Yaşlı Yoksullara Yardım Elini Uzattı

Kimse Yok mu Derneği Erzurum Şubesi, Ramazan Bayramı öncesinde yoksul yaşlıları ev ve gıda yardım malzemeleriyle sevindirdi.
Bu haber 2013-08-05 17:59:07 eklenmiş ve 402 kez görüntülenmiştir.

Kimse Yok mu Derneği Erzurum Şubesi, Ramazan Bayramı öncesinde yoksul yaşlıları ev ve gıda yardım malzemeleriyle sevindirdi. Veyis Efendi Mahallesi'ndeki yıkılmak üzere bir gecekonduda 6 yetim torununa bakan 75 yaşındaki Zülfünaz Umutlu ile Gaziler Mahallesi'nde bir barakada yetim 2 torununa bakan 65 yaşındaki Besra Utku'ya, Kimse Yok mu Derneği yardım elini uzattı. Bir oğlu adi bir suçtan dolayı cezaevinde yatan, anneleri ölmüş 6 torununa bakabilmek için apartmanlarda merdiven temizliği yapan Umutlu'ya Kimse Yokmu Derneği oturma grubu, halı, battaniye ile çocuklara bayramlık giysi hediye etti. Dernek ayrıca anneleri ölmüş babaları tarafından terk edilmiş 2 torunun geçimini üstlenen Utku'ya bulaşık makinası, yatak, halı, çekyat ile bayramlık giysi hediye etti.

Kimse Yok mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Polat, hayırsever vatandaşların ayni ve nakdi bağışlarını Bayram öncesinde ihtiyaç sahibi yaşlılara ulaştırdıklarını ifade etti. Bayramların kaynaşma, dayanışma, fakirin gözetildiği günler olduğuna işaret eden Polat, "Yaşlı vatandaşlarımızın yardımına koştuk. Küçük yaştaki torunlarına bakan iki ihtiyaç sahibi yaşlı teyzemizin Bayramını gönül huzuru ile geçirebilmesi için hayırsever bağışçılarımızın yardımlarını dağıttık. Sefalet derecesinde yaşayan bu 2 aileye Bayram arifesinde Bayram yaşattığımız için mutluyuz." dedi.

ETİKETLER : Kimse Yok Mu Yaşlı Yoksullara Yardım Elini Uzattı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA