Yyü'de Yardımcı Tenis Antrenörü Kursu Başladı

YYÜ'DE YARDIMCI TENİS ANTRENÖRÜ KURSU BAŞLADI - Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Yüzüncü Yıl Üniversitesinde (YYÜ), '1. Kademe Yardımcı Tenis Antrenörü' kursunu vermeye başladı.
Bu haber 2013-09-20 11:59:02 eklenmiş ve 390 kez görüntülenmiştir.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Yüzüncü Yıl Üniversitesinde (YYÜ), "1. Kademe Yardımcı Tenis Antrenörü" kursunu vermeye başladı.

Yaklaşık 50 öğrencinin katıldığı kurslarda uygulama eğitimi Tff eğitmenleri Cengizhan Hız, Demir Baygın, Fırat Belkıs, teori eğitimleri ise YYÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğretim elemanları tarafından veriliyor.

YYÜ tenis kortlarında yapılan açılışa, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Özel Kalem Müdürü Doç. Dr. Yusuf Uzun, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Selçuk, öğretim elemanları, TTF eğitmenleri ve kursiyerler katıldı.

Rektör Battal, YYÜ'deki tenis sporcularının bireysel ve takım karşılaşmalarında birçok başarıya imza attığını söyledi.

Battal, şunları ifade etti:

"Üniversite olarak tenis sporuna çok önem veriyoruz. Başarılarımız da bunu gösteriyor. Bu spor dalında bir öğrenci topluluğu kurarak, sporu öğrenciler arasında daha da yaygınlaştıracağız ve tesisleri elden geçireceğiz. Hantal değil, sporcu bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Bu konuda desteğe her zaman hazırız. Bu kursta emeği geçen TTF eğitmenlerine, YYÜ BESYO Müdürü ve öğretim elemanlarına teşekkür ediyor, kursiyerlere başarılar diliyorum."

BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selçuk ise Van'da bu sporun gelişmesinden mutluluk duyduğunu ve bu gelişimde yüksekokul olarak paylarının olmasından gurur duyduklarını kaydetti.

TTF Eğitim Kurulu Eğitmeni Hız, kursta temel bilgilerin yanında teknik ve taktik bilgilerin de verildiğini bildirdi. - Van

ETİKETLER : Yyü'de Yardımcı Tenis Antrenörü Kursu Başladı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA