Yavru Doğana Özel Bakım

YAVRU DOĞANA ÖZEL BAKIM - Erzurum'un Tortum İlçesi'ne bağlı Şenyurt Beldesi'nde bitkin halde bulunan yavru doğan, vatandaşın duyarlılığı sayesinde hayata tutundu.
Bu haber 2013-09-20 10:59:03 eklenmiş ve 369 kez görüntülenmiştir.

Erzurum'un Tortum İlçesi'ne bağlı Şenyurt Beldesi'nde bitkin halde bulunan yavru doğan, vatandaşın duyarlılığı sayesinde hayata tutundu.

Tortum Orman İşletmesi'nde görevli Erhan Ergedik, doğanın kendilerine getirildiğinde aç ve bitkin bir halde olduğunu söyledi. Durumu her geçen gün iyiye doğru giden doğana sıksık et yedirdiklerini belirten Erhan Ergedik, "Tortum İlçesi'nin Şenyurt Beldesi Derekapı mevkiinde vatandaşlar buldukları doğan içi bizi aradılar. Hemen olay yerine giderek yavru doğanı Tortum işletmesine getirdik. Bilinçli ve hayvansever vatandaşlar nedeniyle bir canlının daha hayatı kurtuldu. Herhangi bir yerinde yara yok. İki gündür gözümüz gibi baktığımız doğanın iştahı yerinde. Bol bol et yiyor" dedi.

Yavru doğan, ormancılar tarafından birkaç gün misafir edildikten sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Erzurum İl Müdürlüğü'ne teslim edildi. Tedavisi burada sürecek olan doğan iyileştikten sonra yeniden doğaya bırakılacak. - Erzurum

ETİKETLER : Yavru Doğana Özel Bakım
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA