İha Heyeti Ardahan'da

İHA HEYETİ ARDAHAN'DA - İhlas a href='/' style='text-decoration:none;color:#000;font-weight:Bold;' title='Haber' Haber /a Ajansı (İHA) Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Dursun Uzun ve Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Ardahan'da ziyaretlerde bulundu.
Bu haber 2013-09-20 09:59:03 eklenmiş ve 450 kez görüntülenmiştir.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Dursun Uzun ve Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Ardahan'da ziyaretlerde bulundu.

İhlas Haber Ajansı Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Dursun Uzun, Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ardahan'a geldi. Vali Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Üniversitesi Rektörü Ramazan Korkmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci ve Arıcılar Birlik Başkanı İlhan Evliyaoğlu'nu ziyaret eden heyet, ziyaretlerde, İHA'nın misyonu ve vizyonu ile ilgili bilgiler verdiler.

Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Dursun Uzun, Hızlı ve tarafsız haber yayıncılığı ile ayda 36 bin haber üreterek, 5 kıta ve 135 ülkede hizmet verdiklerini belirterek, "İHA 800 personel ile günlük olarak bin adet yazılı ve fotoğraflı, 150 adette görüntülü haber üretip bütün dünya ülkelerine servis yapıyor. Sağlam teknolojik bir alt yapı oluşturan İHA tarafsız, objektif, doğru ve süratli bir şekilde haberlerini sunuyor. 450 internet sitesi ve Anadolu'da 650 Gazete İHA'ya abone ve bu anlamda Anadolu medyasına da önemli katkılar sağlıyor" şeklinde konuştu. - Ardahan

ETİKETLER : İha Heyeti Ardahan'da
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA