Asimder Türkiye'deki Aydınlara Seslendi

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı Göksel Gülben, bir çobanın sınırda Ermeni askerlerince öldürülmesinden dolayı Türkiye'deki aydınlara çağrıda bulunarak, "Dün, 'Hepimiz Hrant'ız' diyenler, bugün"...
Bu haber 2013-08-05 16:59:02 eklenmiş ve 468 kez görüntülenmiştir.

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı Göksel Gülben, bir çobanın sınırda Ermeni askerlerince öldürülmesinden dolayı Türkiye'deki aydınlara çağrıda bulunarak, "Dün, 'Hepimiz Hrant'ız' diyenler, bugün 'Mustafa'yız' diyecekleri mi?" dedi.

ASİMDER Başkanı Göksel Gülbey, Kars'ın Arpaçay ilçesinde yaylada hayvanlarını otlatan çoban Mustafa Ülker'in Ermenistan sınırına geçen hayvanını getirmek isterken Ermeni askerlerince öldürülmesini şiddetle kınadıklarını belirtti. Gülbey, "Dünya devletleri sınırlarında silahsız bir sivile ölüm ateşi açılmayacağını bütün milletler bilirken Ermenilerin bilmemesi manidardır. Çoban Mustafa'yı öldürmeleri yetmemiş, bir de iftira atmışlardır, 'Askerlerimize ateş açtı' diye. Bu yalancı zihniyeti kınıyoruz" dedi.

Türkiye'deki Aydın kesimin suikasta kurban giden Hrant Dink için sokaklara dökülürken acaba Mustafa için neden dökülmediğini merak ettiği belirten Gülben, "Türkiye'de yaşayan Ermeni vatandaşımız Hrant Dink öldürülünce binler sokağa dökülüp, 'Hepimiz Hrant'ız, hepimiz Ermeni'yiz' derken, neden Ermeni askerleri tarafından savunmasız bir çoban olan Mustafa Ülker için yürümeyi bırakın, bir kınama açıklaması bile yapmadılar? AGOS denen gazete konuyu hiç işlemedi bile. Bu zihniyeti kınıyoruz. Dışişleri Bakanlığının konuyu sonuna kadar takip etmesini ve bunun sorumlularının ortaya çıkarılmasını istiyoruz. Ayrıca konunun takibi ve kınanması yönünde Rusya'nın Trabzon Başkonsolosluğuna da mektup yazacağız" şeklinde konuştu.

Gülbey; Ermeni basınında öldürülen Türkiye vatandaşının insan oluşuna bakmadan, "Azeri kökenli" diye yazarak art niyetlerini ortaya koyduklarını savundu. - IĞDIR

ETİKETLER : Asimder Türkiye'deki Aydınlara Seslendi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA