Başkan Çakır'dan Ziyaretler

BAŞKAN ÇAKIR'DAN ZİYARETLER - Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve belediye başkan yardımcılarından oluşan heyet, Erzincan'da yeni göreve başlayan protokol üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Bu haber 2013-09-19 17:59:02 eklenmiş ve 380 kez görüntülenmiştir.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve belediye başkan yardımcılarından oluşan heyet, Erzincan'da yeni göreve başlayan protokol üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Sami Mollaoğulları, Osman Terzioğlu, Mehmet Şireci ve Başkan Danışmanı Seyfullah Kaban ile birlikte, Vali Yardımcısı Fatih Kaya ve İl Müftüsü Galip Akın'ı makamlarında ziyaret ettiler. Kemaliye Kaymakamlığı görevinden Erzincan Vali Yardımcılığı görevine atanan Fatih Kaya'ya gerçekleştirildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaya, Başkan Çakır'a teşekkür etti. Başkan Çakır ve beraberindekiler daha sonra Ardahan müftülüğü görevinden Erzincan müftülüğüne atanan Galip Akın'ı makamında ziyaret ettiler. Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Çakır,Erzincan il müftülüğü görevine atanan Galip Akın'a yeni görevinde başarılar diledi.

MİLLİ EĞİTİM'E ZİYARET

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve beraberindekiler daha sonra Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'i makamında ziyaret ettiler. Başkan Çakır Milli Eğitim Müdürü Özen'e yeni eğitim öğretim yılının hayırlı Uğurlu olması temennisinde bulundu. Ziyarette bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır "2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla gerek değerlendirme yapmak gerekse Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve Bakanlığımızın eğitime dair koymuş olduğu hedefler kapsamında fikir alış verişinde bulunmak üzere İl Milli Eğitim müdürlüğümüzü arkadaşlarımız ile birlikte ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının da başında olmamızı bir fırsat bilerek hem İlk ve Orta öğretim hem de Yüksek Öğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerimize, eğitimcilere ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum. Velilerimize de eğitim camiasına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah yeni eğitim ve öğretim yılında sürdürebilecek çalışmalar hem bireyleri hem de camia ve aileler ile birlikte şehrimiz ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamasını diliyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Erzincan Belediyesi olarak Milli Eğitim müdürlüğümüzle birlikte paydaş iki kurum olarak eğitim ve öğretim kurumlarımızın hizmet standartının yükselmesine dair çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi

Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ise Erzincan'da görev yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek Erzincan Belediyesinin Okullara ve Milli Eğitim Camiasına verdiği desteklerden dolayı Başkan Çakır'a teşekkür etti. - ERZİNCAN

ETİKETLER : Başkan Çakır'dan Ziyaretler
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA