Şehitkamil Puanları Bölüştü

ŞEHİTKAMİL PUANLARI BÖLÜŞTÜ - Türkiye Futbol Federasyonu Bal Ligi 3. Grubun 1. haftasında Şehitkamil Belediyespor, evinde Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübünü konuk etti.
Bu haber 2013-09-19 15:59:05 eklenmiş ve 415 kez görüntülenmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu Bal Ligi 3. Grubun 1. haftasında Şehitkamil Belediyespor, evinde Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübünü konuk etti. Maçta 90 dakika boyunca gol sesi çıkmayınca, ligin iki dinamik ekibi de beraberlikle gelen 1 puana razı oldu.

Maçın hakemi Şaban Elebaşı'nın ilk düdüğü ile Bal Liginde 2013- 2014 sezonun ilk heyecanını Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü önünde yaşamaya başlayan yeşil-siyahlı ekibin genç kramponları, on kişi kalan rakibi önünde maç boyunca yakaladıkları etkili fırsatları değerlendiremeyince Şehitkamil İlçe Stadyumu'nun çimlerinden 1. haftada 1 puan çıkarttı.

Yeşil-siyahlı ekibin teknik patronu Memik Vurucu, "Futbolcularımız sahada istediğimize yakın bir futbol oynamalarına rağmen gol yollarındaki etkili atakları sonlandıramayınca bu mücadeleden 1 puan çıkarttık. Ancak söz verdiğimiz gibi her geçen hafta bir vites daha artırarak futbol severlere daha iyi bir futbol izlettireceğiz, ben emeklerinden dolayı tüm futbolcularımı kutluyorum" dedi.

YEŞİL-SİYAHLILAR Türkoğlu BELEDİYESPOR'A KONUK OLACAK

TFF Bal Ligi 3. Grubun 2. Hafta Mücadelesinde, ligin ilk haftasında deplasmanda 44 Malatya Spor Kulübüne 3-1'lik skorla mağlup olan, Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyespor Kulübü'ne konuk olacak. Şehitkamil Belediyespor'da hazırlıklar futbolculara verilen 1 günlük tatilin arından tüm hızı ile devam ediyor. Antrenmanlarda oldukça hırslı gözüken yeşil- siyahlı ekibin genç kramponları maç öncesinde galibiyet yemini ederek elde edilecek üç puanı taraftarlarına armağan edeceklerini belirtti. - GAZİANTEP

ETİKETLER : Şehitkamil Puanları Bölüştü
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA