Vali Ünlüer ve Belediye Başkanı Polat Çalışma Alanlarını Gezdi

VALİ ÜNLÜER VE BELEDİYE BAŞKANI POLAT ÇALIŞMA ALANLARINI GEZDİ - Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer ve Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.
Bu haber 2013-09-19 15:00:02 eklenmiş ve 506 kez görüntülenmiştir.

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer ve Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Ağustos ayında Bayburt'ta göreve başlayan yeni Vali Mükerrem Ünlüler, Belediye Başkanı Polat'la birlikte ilk olarak Saat Kule meydanını inceledi. Önceki gün söküm çalışmasıyla başlayan Saat Kule Meydanı çalışmalarını yerinde inceleyen Vali ve Belediye Başkanı, sırasıyla Kırk Çeşmeler, Ulu Bahçe ve Taşhan'ı gezdi. Tarihi mekanların gezisine eşlik eden Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Üngan, belediyenin de büyük katkısı bulunduğu Ulu Camii ve Taşhan'ın restorasyonu ile ilgili Vali Ünlüer'e bilgi verdi.

Belediye tarafından çalışmaları tamamlanarak hizmete sunulan Ulu Bahçe ve Kırkçeşmeler'de bir süre incelemelerde bulunan vali ve belediye başkanı burada vatandaşların takdirleriyle karşılandı. Şehir merkezindeki ziyaretlerini tamamlayan Vali ve Belediye Başkanı, daha sonra Bayburt'un ilk tatil köyü yapım çalışmalarının devam ettiği alana geçdiler. "Saklı Cennet" isimli proje ile çalışmaları başlatılan tatil köyünde, yapılmakta olan prafabrik evleri inceleyen Vali, bu projenin tamamlanmasıyla birlikte buranın Bayburt'un gözde bir makanı olacağını söyledi.

Şair Zihni Kent Ormanı ve Yeni Şehir Parkı'nı da gezen vali Ünlüer ile belediye başkanı Polat, İmaret Tepe'ye geçerek burada yapımı devam eden sosyal tesislerde incelemerde bulunup bir süre Bayburt'u izledi. Ünlüer ve Polat, Şair Zihni Anıtını ve İmaret Tepe'deki şehitliği de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Gezi programını Veysel Hemedani ve Necmeddin Geylani gibi büyük manevi önderlerin yattığı Alperenler Türbesi'ni ziyaretle noktalayan Vali Ünlüer'e İslamiyet'i tebliğ için yüz yıllar önce İran'ın Geylan ve Hemedan şehirlerinden ilimize gelen Veysel Hemedani ve Necmeddin Geylani hakkında Belediye Başkanı Polat bilgi verdi.

ETİKETLER : Vali Ünlüer ve Belediye Başkanı Polat Çalışma Alanlarını Gezdi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA