Şehit Aileleri Karadeniz Gezisinden Döndü

ŞEHİT AİLELERİ KARADENİZ GEZİSİNDEN DÖNDÜ - Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin şehit ailelerine yönelik 4 günlük Karadeniz gezi programının son bulduğu bildirildi.
Bu haber 2013-09-19 15:00:02 eklenmiş ve 335 kez görüntülenmiştir.

Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin şehit ailelerine yönelik 4 günlük Karadeniz gezi programının son bulduğu bildirildi.

Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak, yaptığı yazılı açıklamada, şehit ailelerine yönelik programlar kapsamında, Karadeniz gezisiyle devam ettiklerini ifade etti.

Gezi kapsamında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı yerleri gezdiklerini dile getiren Koçak, şu ifadelere yer verdi:

"Trabzon'da tarihi ve doğal güzellikleri, Rize'de Aydar Yaylası ve Rize Kalesini gezdik. Karadenizin eşsiz doğa manzarasını seyrettik. Erzurum'da Palandöken kayak merkezini gördük ve Erzincan üzerinden Aksaray'a geldik. Yıllardır, şehit ailelerimiz bu tür kültür ve sosyal faaliyetler içerisinde yeterince olamamışlar. Göreve geldikten sonra derneğimizin faaliyetlerine ivme kazandırdık. Bu yıl Karadeniz gezisinin 2'incisini düzenledik. Bu tür faaliyetlerimiz şehit ailelerini çok memnun ediyor. Onların memnuniyeti ise bize şevk veriyor." - Aksaray

ETİKETLER : Şehit Aileleri Karadeniz Gezisinden Döndü
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA