Adliyede Kan Bağışı

ADLİYEDE KAN BAĞIŞI - Erzurum'da Hakim ve Savcılar, adliye personeli ile birlikte Kızılay'a kan bağışında bulundu.
Bu haber 2013-09-18 17:59:03 eklenmiş ve 416 kez görüntülenmiştir.

Erzurum'da Hakim ve Savcılar, adliye personeli ile birlikte Kızılay'a kan bağışında bulundu. İlk olarak kan veren Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, iğneden korkan bazı personeli de ikna etti.

Adliye Sarayı'nın birinci katında Kızılay tarafından oluşturulan bölüme mesainin başlaması ile birlikte gelen hakim, savcı ve personel, önce form doldurdu, ilik nakli için de kan örneği verdi. Daha sonra sırayla kan veren adliye personeline meyve suyu ve kek ikram edildi. Kampanyada ilk olarak kan veren Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, iğneden korkan Adliye personelini sakinleştirdi. Kan bağışına personelin büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Başsavcı Ramazan Apaçık, Türkiye'de zaman zaman kan ihtiyacı olduğunu duyuyoruz. Bu nedenle Adliyede kan bağışı kampanyası başlattık. Sağolsun hakim, savcı ve personel büyük ilgi gösterdi. Kan bağışı ile birlikte ilik nakli içinde örnek verdik. Yaklaşık 400 personelin tamamına yakınının kan bağışında bulunmasını bekliyoruz. Hakim, savcı ve personel sırayla kan verdiği için adli işlem aksamayacak diye konuştu.

Sağlıklı olan herkesi kan bağışında bulunmaya davet eden Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Ayyayla, Düzenli olarak kan bağışında bulunuyorum. 2 aydır işlerimin yoğunluğu nedeniyle kan veremiyordum. Kızılay sürekli cep telefonuma mesaj atarak bunu hatırlatıyordu. Başsavcımızın böyle bir kampanya başlatması sayesinde bende günlerdir veremediğim kanı verdim. Sağlıklı olan herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Bugün bir başkasına lazım olan kan yarın size veya bir yakınınıza lazım olarabilir dedi.

ETİKETLER : Adliyede Kan Bağışı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA