Taşımalı Orta Öğretim Öğrencileri ve Öğretmenler İçin Yapılan Yemekhanenin Açılışı Yapıldı

TAŞIMALI ORTA ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLER İÇİN YAPILAN YEMEKHANENİN AÇILIŞI YAPILDI - Narman Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde Taşımalı Orta Öğretim öğrencileri ve Öğretmenlere hizmet vermek için 100 kişi kapasiteli yemekhane yapılarak hizmete açıldı.
Bu haber 2013-09-18 17:59:03 eklenmiş ve 378 kez görüntülenmiştir.

Narman Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde Taşımalı Orta Öğretim öğrencileri ve Öğretmenlere hizmet vermek için 100 kişi kapasiteli yemekhane yapılarak hizmete açıldı.

Açılışa İlçe Kaymakamı Murat Eren, Milli Eğitim Müfettişi, İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul ve kurum müdürleri katıldı. Yemekhanenin açılışını İlçe Kaymakamı Murat Eren yaptı. Açılışın ardından katılımcılara ikramlarda bulunulurken yemekhane gezilerek yemekhane hakkında Narman Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mevlüt Yıldızdan bilgi alındı. Yemekhane hakkında bilgi veren Mevlüt Yıldız,"Yapımının 50 TL ye mal oldu. Öğrencilerin ve öğretmenlerin sıcak ve kaliteli yemek yiyecekleri yemekhanenin yapımında Bakanlığımızın ödeneğinin dışında destek olan Erzurum Öğretmen Evi Müdürlüğüne, İzmit Öğretmen Evi Müdürlüğüne, Narman Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne, Erzurum Meteoroloji Müdürlüğüne teşekkür ediyorum."' dedi. - Erzurum

ETİKETLER : Taşımalı Orta Öğretim Öğrencileri ve Öğretmenler İçin Yapılan Yemekhanenin Açılışı Yapıldı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA