Akbabaya Polislerden Yardım Eli

AKBABAYA POLİSLERDEN YARDIM ELİ - Tunceli'de sivil polisler tarafından bulunduktan sonra veterinere götürülen akbaba, koruma altına alındı Veteriner hekim Bar: 'Kış aylarında bölgede akbabalara rastlıyoruz ancak bu büyüklükteki bir akbabayı ilk defa gördüm'.
Bu haber 2013-09-18 16:59:01 eklenmiş ve 480 kez görüntülenmiştir.

Tunceli'de sivil polisler tarafından köprü altında bitkin halde bulunan akbaba, koruma altına alındı.

Sivil polislerce, Tunceli-Elazığ karayolu üzerindeki Mameki Köprüsü'nün alt kısmında bulunan akbaba, Orman ve Su İşleri 15. Bölge Müdürlüğü Tunceli Şube Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Akbaba, ekipler tarafından tedavisi yapılmak üzere veterinere götürüldü. 

Veteriner Hekim Baran Kar, akbabanın muayenesini yaptı. AA muhabirine konuşan Kar, polislerce bulunan akbabanın daha sonra kendisine getirildiğini belirterek, "7 kilo ağırlığında, kanat uzunluğu 2,5 metre olan bir akbaba. Yediği bir şeyden kaynaklı gıda zehirlenmesi gibi gözüküyor. Genel durumu iyi. Vitamin ve antibiyotik takviyesi yaptık. Bir iki saat gözetim altında tutacağız. Genel durumu düzeldiği zaman doğaya salacağız" diye konuştu.

Baran Kar, kış aylarında bölgede akbabalara rastladıklarını ancak bu büyüklükte bir akbabayı ilk defa gördüğünü söyledi. - Tunceli

ETİKETLER : Akbabaya Polislerden Yardım Eli
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA