Atambayev Brüksel'de Barroso'yla Görüştü

ATAMBAYEV BRÜKSEL'DE BARROSO'YLA GÖRÜŞTÜ - Resmi ziyaret amacıyla Belçika'da bulunan Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, buradaki temasları kapsamında Avrupa Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso'yla bir araya geldi.
Bu haber 2013-09-17 16:59:01 eklenmiş ve 407 kez görüntülenmiştir.

Resmi ziyaret amacıyla Belçika'da bulunan Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, buradaki temasları kapsamında Avrupa Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso'yla bir araya geldi. Görüşmede taraflar hukukun üstünlüğünü destekleme anlaşmasına imza attı ve bir çok konuda görüş alış verişinde bulundu..

Atambayev, bugünkü Brüksel temasları kapsamında ayrıca Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz'yle ve Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Herman Van Rompuy'la da ayrı ayrı görüştü. Atambayev'in buradaki temasları çerçevesinde NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen'le de görüşme yapması bekleniyor.

Kırgız lider Atambayev, Brüksel ziyaretinde AB'den 2015'te Kırgızistan'da yapılacak seçimlerin açık, şeffaf ve adaletli geçmesi için destek çağrısında bulundu. Atambayev buradaki temaslarına yarın da devam edecek.

ETİKETLER : Atambayev Brüksel'de Barroso'yla Görüştü
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA