Uçmak' İçin İmza Topladılar

UÇMAK' İÇİN İMZA TOPLADILAR - Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, kente havalimanı yapılması için imza kampanyası başlattı.
Bu haber 2013-09-17 16:59:01 eklenmiş ve 418 kez görüntülenmiştir.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığı kente havalimanı yapılması için imza kampanyası başlattı.Milli Egemenlik Parkında 'Havaalanı istiyoruz' 'Biz de uçmak istiyoruz' afişleriyle stand açan ATSO üyeleri Ardahan'a havalimanı yapılması için imza topladı. Havalimanı isteyen ve aralarında çocuklarında bulunduğu çok sayıda kişi sıraya girerek imza atıp destek verdi. ATSO Başkanı Çetin Demirci, Ardahan'ın doğuda önemli bir yere sahip olduğunu belirterek kentin son zamanlarda ivme kazandığını söyledi. En yakın havalimanının Kars'ta olduğunu bildiren Çetin Demirci İmza toplayarak şehrimize havalimanı yapılmasını sağlayacağız. Bunun için mücadelemizi sürdüreceğiz. İmza kampanyasına Erzurum, Kars, Artvin illeri de katıldı. Ayrıca sınır komşumuz Gürcistan'dan da havalimanı için yapılması için destek görüyoruz. diye konuştu.

Havalimanı yapılması için imza atan vatandaşlar ise Acil bir iş için Ankara yada İstanbul gibi şehirlere gideceğimiz zaman çok vakit kaybediyoruz. Havalimanı yapılırsa zamandan tasarruf da edeceğiz. Bizde kentimizden uçmak istiyoruz dediler.

ETİKETLER : Uçmak' İçin İmza Topladılar
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA