ESK, Kurbanlıkların Sakatatlarını Satacak

ESK, KURBANLIKLARIN SAKATATLARINI SATACAK - Et ve Süt Kurumu, Kurban Bayramı'nda 5 kombinada kesilecek 3 bin 250 büyükbaşın deri ve sakatatlarını satacak.
Bu haber 2013-09-17 12:55:29 eklenmiş ve 405 kez görüntülenmiştir.

Et ve Süt Kurumu (ESK), Kurban Bayramı'nda 5 kombinada kesilecek 3 bin 250 büyükbaşın deri ve sakatatlarını satacak.

Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanına göre, Ağrı Et Kombinası Müdürlüğünde 750, Bingöl, Diyarbakır ve Yozgat'ta 400'şer, Erzurum'da bin 300 olmak üzere 3 bin 250 büyükbaş kurbanlık kesilecek.

Kesimi yapılacak büyükbaş kurbanlıklardan elde edilecek deri, sakatat ve yan ürünler teklif toplamak suretiyle satılacak.

Sırttan düşme büyükbaş hayvan derilerinin ihalesi, 1 Ekim Salı günü saat 14.30'da ESK Genel Müdürlüğünde, sakatat ve yan ürünlerin ihalesi de aynı gün ve saatte Ağrı, Bingöl, Diyarbakır, Erzurum, Yozgat Et Kombina müdürlüklerinde yapılacak. - Ankara

Bu konuda haber almak ister misniz?  Ağrı  Bingöl  Diyarbakır  Erzurum  Yozgat var myadd = " " var newItem = document.createElement("div"); newItem.innerHTML = myadd; var textnode = document.createTextNode(newItem); newItem.appendChild(textnode); var list = document.getElementById("habermetin"); list.insertBefore(newItem, list.childNodes[2]); document.getElementById("habermetin").innerHTML = document.getElementById("habermetin").innerHTML.replace("[object HTMLDivElement]", ""); function GetWidth() { var x = 0; if (self.innerHeight) { x = self.innerWidth; } else if (document.documentElement && document.documentElement.clientHeight) { x = document.documentElement.clientWidth; } else if (document.body) { x = document.body.clientWidth; } return x; } var frm = ""; var w = GetWidth(); var frame_wdth = w - 990; if (w > 1150) { document.write("" + frm.replace("#wdt#", frame_wdth) + ""); } Son Seçim Anketinde Dikkat Çeken Rakamlar! Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'nda 'Kırmızı Alarm' Verildi Güney, İç ve Doğu Kesimlerde Yağış Etkili Olacak FOTOGALERİ: Hamile Eşini Satırla Rehin Aldı FOTOGALERİ: AK Parti Anketlerle Yerel Seçim Nabzını Yokladı 299b 0 1 0 .UListCevap{margin:0 0 0 40px;} .UListCevap li{margin:5px 0 10px 0 !important; } .begenup{background: transparent url(/images/upico.png) no-repeat; width:16px; height:16px; padding:0px 1px 2px 18px;margin:0 5px 0 20px; float:left; font-weight: normal;} .begendown{background: transparent url(/images/downico.png) no-repeat; width:16px; height:16px;padding:0px 1px 2px 18px;margin:0 0 0 10px;float:left; font-weight: normal;} .cevap{background: url(/images/yorum2.png) no-repeat scroll left center transparent !important;} .cevaplnk{text-decoration:underline; width:65px; height:16px; cursor:pointer; float:left; padding:1px 1px 8px 0px; color:#666666;}
ETİKETLER : ESK Kurbanlıkların Sakatatlarını Satacak
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA