Okulları Boykot Çağrısına 80 Bin Kitap ile Cevap

OKULLARI BOYKOT ÇAĞRISINA 80 BİN KİTAP İLE CEVAP - Türkiye'de öğrencilerin okulları ile buluştukları yeni eğitim sezonu, Doğu bölgelerinde okuyan çocuklar için özel bir kampanyaya da sahne oldu.
Bu haber 2013-09-16 14:59:04 eklenmiş ve 463 kez görüntülenmiştir.

Türkiye'de öğrencilerin okulları ile buluştukları yeni eğitim sezonu, Doğu bölgelerinde okuyan çocuklar için özel bir kampanyaya da sahne oldu. AK Parti İstanbul Gençlik Kolları tarafından ilçelerde toplanan yaklaşık 80 bin kitap, Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki öğrencilere gönderildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yapan AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin, "Raflarda durmasın kardeşlerimiz okusun" isimli projelerini tanıttı. Proje kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki 11 ilde 39 ilk ve ortaokulunda kütüphane kurulacağı bilgisini veren Gergin, çözüm süreciyle birlikte oluşan barış atmosferine vurgu yaptı. Gergin, "Bu barış havasına karınca misali bir katkı sunmak için bu çalışmamızı gerçekleştirdik. Bugün ise 80 binden fazla kitabı ve 39 kütüphane ünitesini kardeşlerimiz için sizlerle birlikte yollamış olacağız." dedi. Gergin, yeni eğitim döneminde okullara giden öğrencilere yönelik boykot çağrılarına da atıfta bulunarak, "Bizler okulların boykot edilmek istendiği bu günde 80 binden fazla kitabı ve 39 kütüphane ünitesini kardeşlerimiz için göndermiş olacağız." şeklinde konuştu.

Gençlik kolları görevlilerinin İstanbul'daki ilçelerde koordineli olarak yaptıkları çalışma ile toplanan ve kendi kategorilerine göre sınıflandırılan kitaplar il başkanlığı önünde toplanarak kolilendi. Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Muş, Siirt, Şırnak, Tunceli ve Van'a gönderilen kitaplar, bu illerde bulunan AK Parti gençlik kolları tarafından koordine edilerek kurulacak kütüphanelere yerleştirilecek.

ETİKETLER : Okulları Boykot Çağrısına 80 Bin Kitap ile Cevap
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA