(Özel Haber) Minibüs Bahçe Duvarından Aşağı Uçtu: 1 Ölü, 2 Yaralı

(ÖZEL HABER) MİNİBÜS BAHÇE DUVARINDAN AŞAĞI UÇTU: 1 ÖLÜ, 2 YARALI - Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.
Bu haber 2013-09-14 23:59:01 eklenmiş ve 445 kez görüntülenmiştir.

Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, akşam saat 21.00 sıralarında Palandöken ilçesi Yenişehir semti Maraşal Fevzi Çakmak Hastanesi karşısında meydana geldi. Şehir merkezi istikametinden Yıldızkent yönüne seyir halindeki sürücüsü henüz tespit edilemeyen 25 FC 401 plakalı panelvan cinsi minibüs, yol çalışması nedeniyle dökülen kum yığınına çarparak, Zambak Evleri'nin bahçe duvarından aşağı uçtu. Kazada kimlikleri henüz belirlenemeyen 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı. Yaralılar, Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği ve itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları aracın içerisinden çıkarılarak ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 2 yaralının da hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Minibüsün bahçe duvarından aşağı uçtuğu esnada Zambak Evleri'nin önünde onlarca çocuğun bulunduğu ve kazayı fark ederek kaçmaları sayesinde facianın eşiğinden dönüldüğü belirtildi. Kaza Zambak Evleri'nde oturan apartman sakinlerinin yüreklerini ağızlarına getirdi. Kaza mahallinde toplanan çok sayıda çocuk polis ekipleri tarafından uzaklaştırılarak, itfaiye ekipleri tarafından sağa sola saçılan beyin parçaları el feneri yardımıyla toplanıp bir poşete konuldu.

Vatandaşlar adeta bir faciadan dönüldüğünü ifade ederek, "Bu yolda gündüz yol yapım çalışması vardı. Kum yığını dökmüşlerdi. Bu araç sürücüsü de kum yığınını fark etmiyor, daha sonrada direksiyon hakimiyetini kaybederek bahçe duvarından aşağı uçtu. Yaralıların durumları da çok kötüydü, durumları çok ağırdı" dediler.

Kaza mahallinde incelemelerde bulunan polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı. - Erzurum

ETİKETLER : (Özel Haber) Minibüs Bahçe Duvarından Aşağı Uçtu: 1 Ölü 2 Yaralı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA