Kervan'ın Güneydoğu'daki İkinci Şubesi Diyarbakır'da Açıldı

KERVAN'IN GÜNEYDOĞU'DAKİ İKİNCİ ŞUBESİ DİYARBAKIR'DA AÇILDI - Kervan Mobilyalarının Güneydoğu'daki ikinci şubesi Diyarbakır'da açıldı.
Bu haber 2013-09-14 17:59:02 eklenmiş ve 388 kez görüntülenmiştir.

Kervan Mobilyalarının Güneydoğu'daki ikinci şubesi Diyarbakır'da açıldı. İşletme sahibi Muhammed Şen, tüm Diyarbakır halkını mağazaya beklediğini söyledi.

Birçok diziye sponsor olan Kervan Mobilyalarının Güneydoğu'daki ikinci şubesi Diyarbakır'da açıldı. Dicle Kent Bulvarı üzerinde açılan mağazanın açılışına bayanlar yoğun ilgi gösterdi. Mobilyaların her bayanın hayalinde ev eşyaları olduğunu ifade eden kadınlar, Diyarbakır'a böyle bir mağazanın açılmasından ötürü mutluluk duyduklarını söyledi. İşletme sahibi Muhammed Şen, Kervan Mobilyalarının Güneydoğu'daki ikinci şubesi olarak hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Kervan Mobilyalarını uzun süreden beri takip ettiklerini anlatan Şen, "Kervan'ı uzun süredir takip ediyorduk. Hatta çeyiz eşyalarımızı dahi oradan aldık. Çok kaliteli ürünleri olduğundan ötürü şirkete başvurduk ve temsilciliğini aldık. Firmayı Diyarbakır'a kazandırdık. Umarım Diyarbakırlılar da markamıza teveccüh eder. Kervan mobilyaları televizyondaki birçok ünlü diziye de sponsor oluyor. Herkesin güvenebileceği bir marka." diye konuştu.

ETİKETLER : Kervan'ın Güneydoğu'daki İkinci Şubesi Diyarbakır'da Açıldı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA