Uyuşturucu Haplarını Tuvalete Atarken Yakalandı

UYUŞTURUCU HAPLARINI TUVALETE ATARKEN YAKALANDI - Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu şebekesine yönelik Özel Harekat Timleri ve helikopter desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda 95 kişi gözaltına alındı.
Bu haber 2013-09-14 14:59:02 eklenmiş ve 454 kez görüntülenmiştir.

Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu şebekesine yönelik Özel Harekat Timleri ve helikopter desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda 95 kişi gözaltına alındı. Evine baskın yapıldığını fark eden bir şüpheli, uyuşturucu haplarını evin tuvaletine atarken yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcıları olduğu belirlenen uyuşturucu şebekesine yönelik Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de çalışma başlattı. Yapılan bir yıllık çalışmanın ardından Özel Harekat Timleri'nin de katıldığı helikopter destekli iki farklı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyon anları ise polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde polis, şüphelilerin evine kapıyı koçbaşı ile kırarak giriyor. Evin tüm odalarını arayan ekipler, bir şüpheliyi uyuşturucu hapları evin tuvaletine atarken yakalıyor. Bu sırada Özel Harekat Timleri evdeki aramalarını detaylı bir şekilde sürdürürken, bazı ekipler ise dışarıya atılmış uyuşturucu hap da ele geçiriyor.

Düzenlenen ilk operasyonda 25 kişi gözaltına alınırken, 2 ruhsatsız tabanca, 15 fişek, 405 gram bonzai, 770 uyuşturucu hap, 20 gram esrar, 1 hassas terazi, 5 gram kokain ve çok sayıda boş bonzai paketi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 25 zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilirken şahıslardan 14 kişinin tutuklandığı belirtildi.

Yine başta İstanbul Gaziosmanpaşa ve Sultangazi olmak üzere 7 ilde yapılan eş zamanlı ikinci dalga operasyonda ise 70 kişi gözaltına alınırken, 3 ruhsatsız tabanca, 125 fişek, 1 ruhsatsız tüfek, 2 kilo 241 gram eroin, 68 gram esrar, 15 uyuşturucu hap, 20 gram bonzai, reçete ile alınan 11 subokson hap, 40 gram kokain ele geçirilirken, 850 TL sahte paraya, 1 sahte kimliğe, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 22 bin 255 TL paraya el konuldu.

Ayrıca yapılan aramalarda 1 hassas terazi, 1 uyuşturucu madde satışı ile ilgili bilgilerin bulunduğu ajanda, 1 çalıntı olduğu değerlendirilen laptop, çok sayıda kart okuyucu, 2 düzenek, çok sayıda cep telefonu, sim kart, hafıza kartı, 1 sahte sürücü belgesi ele geçirildiği kaydedildi.

REKOR SAYIDA GÖZALTI

Öte yandan İstanbul, Şırnak, Diyarbakır, Sivas, Tekirdağ, Antalya ve Mardin'de yapılan eş zamanlı yapılan operasyonlarda aralarında örgüt lideri Servet Y.'nin de bulunduğu toplam 95 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Zanlıların Gaziosmanpaşa'da gece sokak eylemlerine katıldığı gündüz ise sokak satıcılığı yaptığı tespit edilirken, yapılan ilk dalga operasyonun ardından yakalanmamak için memleketlerine kaçtıkları belirlendi. Uyuşturucu şebekesine yönelik yapılan iki operasyonda toplam 95 kişi yakalanarak rekor sayıda sokak satıcıları olarak nitelendirilen torbacının gözaltına alındığı belirtildi. - İstanbul

ETİKETLER : Uyuşturucu Haplarını Tuvalete Atarken Yakalandı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA