CHP'de Yerel Yönetimler İçin Eğitimler Devam Ediyor

CHP'DE YEREL YÖNETİMLER İÇİN EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR - CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı başkanlığında yürütülen Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri bu hafta Ankara, Trabzon ve Bolu örgütlerinin organizasyonuyla üç bölgede birden devam edecek.
Bu haber 2013-09-14 14:59:02 eklenmiş ve 475 kez görüntülenmiştir.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı başkanlığında yürütülen Yerel Yönetimler seçimi Aday Adayları Eğitimleri bu hafta Ankara, Trabzon ve Bolu örgütlerinin organizasyonuyla üç bölgede birden devam edecek.

Sarı yaptığı açıklamada, Ankara ve Trabzon merkezli yapılacak olan eğitimlerim 14-15 Eylül tarihleri arasında, Kayseri, Konya, Ordu, Samsun ve Erzurum örgütlerinin katılımıyla sürdürüleceğini belirtti. Sarı yine 15 Eylül'de Bolu merkezli yapılacak olan eğitime ise Kastamonu, Yalova ve Düzce örgütlerinden üyelerin katılacağını kaydetti.

Eğitimlerde belediye başkanı, belediye meclis üyesi aday adayı parti üyeleri ile üye olmayan yurttaşlar ve muhtar adayı olan yaklaşık 500 katılımcının önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere hazırlanacağını ifade eden Sarı, eğitimlerin Genel Merkezin belirlediği takvim doğrultusunda, Büyükşehirler için iki, diğer iller için bir günlük program halinde uygulanmaya devam edeceğini belirtti. - Ankara

ETİKETLER : CHP'de Yerel Yönetimler İçin Eğitimler Devam Ediyor
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA