Bağlar Kız Basketbol Takımı Şampiyon Oldu

BAĞLAR KIZ BASKETBOL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU - Bağlar Belediyesi Yıldız Kızlar basketbol takımı, Gaziantep'te düzenlenen Özel Akdeniz Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvası'nda şampiyon oldu.
Bu haber 2013-09-13 17:59:02 eklenmiş ve 317 kez görüntülenmiştir.

Bağlar Belediyesi Yıldız Kızlar basketbol takımı, Gaziantep'te düzenlenen Özel Akdeniz Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvası'nda şampiyon oldu.

Bölgede aldığı şampiyonluklarla adından sık sık söz ettiren Bağlar Belediyesi Yıldız Kızlar basketbol takımı, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 9-12 Eylül tarihleri arasında Antep'te düzenlenen ve aralarında Türkiye Bayanlar Basketbol İkinci Ligi'nde oynayan takımlarının da bulunduğu Özel Akdeniz Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvası'nda yedi takımla oynayarak, namağlup şampiyon oldu. Antep'te düzenlenen Özel Akdeniz Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvası'nın kendilerine güç verdiğini dile getiren Bağlar Belediyesi Yıldız Kızlar Basketbol Takımı Antrenörü Remzi Atlı, turnuvanın geçen senenin de şampiyonu olduklarını dile getirdi. Aralarında Türkiye Bayanlar Basketbol İkinci Ligi'nde oynayan Niğde Türk Telekom ve Mersin Büyükşehir Belediyesi basketbol takımlarının da olduğu yedi takımı yenerek şampiyon olduklarını belirten Atlı, "Kızlarımız önümüzdeki yıl Türkiye Bayanlar Basketbol İkinci Ligi'nde oynayacak. Bu yıl yaşları küçük olmasından kaynaklı lige katılamıyorlar. Biz bu turnuvada hazır olduğumuzu gösterdik. Diyarbakır'ı hak ettiği şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Bununla beraber en büyük hedefimiz bu yıl Diyarbakır'a Anadolu şampiyonluğunu getirmektir" dedi.

Şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Bağlar Belediyesi Yıldız Kızlar basketbol takımı oyuncusu Ezgi Tanrıkulu da, "Bu turnuvanın bize sezon öncesi büyük bir yararı oldu. Güçlü bir tecrübe kazandık. Diyarbakırlı olarak orda neler yapabileceğimizi gösterdik. Seneye Bağlar Belediyesi kendi ikinci lig takımını kurulacak. Ayrıca bunun heyecanını yaşıyoruz. Diyarbakır'a sporda güzel başarılar getireceğimize inanıyoruz, bu konuda kararlıyız" şeklinde konuştu.

Başarılarından dolayı basketbolcuları kutlayan Bağlar Belediyesi Spor Kulübü Eş Başkanı Selahattin Kızılkan, "Basketbolcu kızlarımız çalışmanın ürününü alıyorlar. Çocuklarımızdan ne kadar övünsek azdır. Bizi iyi yerlere getireceğine dair duyduğumuz inanç tamdır. Onları kutluyorum" ifadelerini kullandı. - DİYARBAKIR

ETİKETLER : Bağlar Kız Basketbol Takımı Şampiyon Oldu
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA