Iğdır Belediyesi'nden Park Çalışması

IĞDIR BELEDİYESİ'NDEN PARK ÇALIŞMASI - Iğdır'da, Sosyal Destek Projesi (SODES) tarafında desteklenen 'Iğdır Belediyesi Çocukları Çok Seviyor' projesi adı altında 6 adet çocuk oyun grubu kuruldu.
Bu haber 2013-09-13 14:59:02 eklenmiş ve 441 kez görüntülenmiştir.

Iğdır'da, Sosyal Destek Projesi (SODES) tarafında desteklenen "Iğdır Belediyesi Çocukları Çok Seviyor" projesi adı altında 6 adet çocuk oyun grubu kuruldu.

Konaklı, Karaağaç, Özgür, Emek, Ali Kamerli ve Yeni mahallelerde kurulan çocuk parklarında inceleme yapan Iğdır Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk, bu proje ile mahallelerde çocuk parkları kurarak, bir nebze de olsun çocukları sevindirmek ve boş vakitlerini geçirecek alanlar oluşturmak amacında olduklarını söyledi. Malk, "Parklarımızın her ne kadar birinci adımını attıysak da amacımız parklarımızı tamamıyla bitirmekti. Çocuk parklarımızın ilk aşaması olan çocuk oyun gruplarını yapacağımız park alanlarına yerleştirdik. En kısa zamanda da parklarımızı tam teşekkülü bitireceğiz. Parklarımız mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Park çalışmalarında emeği geçen tüm arkadaşlarıma da ayriyeten teşekkür ediyorum" dedi.

Malk, sadece çocuklar için değil çocuk, yaşlı, genç ve kadınların da yararlanabileceği parklar yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Proje kapsamında çocuk parkları yanı sıra iki tane de kadınlara yönelik park yapacağız. Şu ana kadar 15 park için kollarımızı sıvadık. Bunlardan 3 parkımızı bitirdik. 6 park SODES projesi kapsamında, 6 park da belediyemiz kapsamında yapılmak üzere 12 park daha yapmak içinde ara vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Söz konusu parkları tam anlamıyla en kısa zamanda bitireceğiz" dedi. - IĞDIR

ETİKETLER : Iğdır Belediyesi'nden Park Çalışması
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA