Polisten Kırtasiye Yardımı Alan Öğrenciler, 'Başarı' Sözü Verdi

POLİSTEN KIRTASİYE YARDIMI ALAN ÖĞRENCİLER, 'BAŞARI' SÖZÜ VERDİ - Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) ekipleri, 300 aileye kırtasiye paketi dağıtıyor.
Bu haber 2013-09-13 11:59:01 eklenmiş ve 451 kez görüntülenmiştir.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) ekipleri, 300 aileye kırtasiye paketi dağıtıyor. TDP, ilk etapta 60 aileye törenle kırtasiye paketi verdi. Hediyelerini alan öğrenciler, polis ağabeylerine, okullarının en başarılısı olma sözü verdi.

Kars Merkez Halit Paşa İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende söz alan Kars İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, ilk etapta 60 aileye yardım verdiklerini, 240 aileyi ise evlerinde ziyaret edip paketlerini vereceklerini ifade etti. Hediyelerini alan öğrencilere seslenen Çakmak, "Sevgili çocuklar unutmayınız ki ülkemizin yükselmesinde, gelişmesinde ve yönetilmesinde çok yakın bir gelecekte sizler görev alacaksınız. Bu bakımdan sizlere düşen en büyük görev, iyi bir eğitim alarak kendinizi her alanda, donanımlı birer birey olarak yetiştirmenizdir. Unutmayınız, bizler sizleri çok seviyoruz." dedi.

Hediye edilen okul setlerinden alan öğrenci velisi Fatma Dalmış, emniyet teşkilatına teşekkür etti. Dalmış, "Bizim çocuklarımıza sahip çıkıyorlar, inşallah onlar da onlara sahip çıkacaklar. Hepimiz el birliğiyle inşallah." şeklinde konuştu.

ETİKETLER : Polisten Kırtasiye Yardımı Alan Öğrenciler 'Başarı' Sözü Verdi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA