Foça Bombacılarının İkinci Duruşması Başladı

FOÇA BOMBACILARININ İKİNCİ DURUŞMASI BAŞLADI - İzmir'in Foça ilçesinde, askeri servis aracının geçişi sırasında bombalı saldırı düzenleyerek iki askeri şehit eden ve 12 kişiyi yaralayan, saldırıdan önce kendilerini gören üç çiftçiyi de başlarından vurarak öldüren zanlılarla onlara yardım ve...
Bu haber 2013-09-13 11:59:01 eklenmiş ve 352 kez görüntülenmiştir.

İzmir'in Foça ilçesinde, askeri servis aracının geçişi sırasında bombalı saldırı düzenleyerek iki askeri şehit eden ve 12 kişiyi yaralayan, saldırıdan önce kendilerini gören üç çiftçiyi de başlarından vurarak öldüren zanlılarla onlara yardım ve yataklık eden yedisi tutuklu sekiz sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşması başladı.

İzmir 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk duruşmasında, aralarında Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 2 Eylül 2012'de polis ekipleriyle girdikleri çatışmada yaralı olarak ele geçirilen, 30 defa ağırlaştırılmış müebbet ve 28 yıl hapis cezaları talebiyle yargılanan Yunus Çiçek'in de bulunduğu sanıklar, olayın mağdur ve müştekileriyle tarafların avukatları hazır bulundu. Tutuklu olduğu Diyarbakır'dan İzmir'e gelen sanık Çiçek, tercüman eşliğinde Kürtçe savunma yapmaya başladı.

ETİKETLER : Foça Bombacılarının İkinci Duruşması Başladı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA