AK Parti Kars Milletvekilleri Vali Eyüp Tepe ile Birlikte Köy Yollarında Yapılan Çalışmaları...

AK PARTİ KARS MİLLETVEKİLLERİ VALİ EYÜP TEPE İLE BİRLİKTE KÖY YOLLARINDA YAPILAN ÇALIŞMALARI... - AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof.Dr.Yunus Kılıç'ın girişimleriyle İl Özel İdaresi'nin 2013 bütçesi 27 Milyon TL.'den 48 Milyon TL.'ye çıkartıldı.
Bu haber 2013-09-13 10:59:03 eklenmiş ve 479 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın girişimleriyle İl Özel İdaresi'nin 2013 bütçesi 27 Milyon TL.'den 48 Milyon TL.'ye çıkartıldı.

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi Eyüp Tepe, ile birlikte köy yollarında yapılan çalımlarını yerinde görerek, yapılan çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Özbey'den bilgiler aldılar.

Selim'in Yaylacık Köyü yolunda yapılan satıh kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen milletvekilleri daha sonra gazetecilere açıklamada bulundu. Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, burada yaptıkları açıklamada, merkezi hükümet tarafından 2013 yılı için Kars İl Özel İdaresi'ne ayrılan 27 Milyon TL. bütçeye ilaveten kendi girişimleri sonucu, 21 Milyon TL. ek bütçe sağladıklarını söylediler.

Kılıç ve Arslan yaptıkları açıklamada, Türkiye'de nüfusu milyonları bulan illere bile bu kadar fazla ek bütçe aktarılmadığına da dikkat çekerek, bu ödeneklerin Kars halkına hizmet olarak harcanacağını kaydettiler.

2013 yılı için Kars İl Özel İdaresi bütçesinin 27 Milyon TL. olduğunu hatırlatan Genel Sekreter Özbey ise 21 Milyon TL. ek ödenek sağlanması için çaba sarf eden Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve Vali EyüpTepe'ye teşekkür etti. Sağlanan 21 Milyon TL ek ödeneğin 12 Milyon TL'sinin önceki gün İl Özel İdaresi bütçesine aktarıldığını da kaydeden Genel Sekreter Özbey, Milletvekilleri Arslan ve Kılıç'ın girişimleriyle sağlanan ek ödeneğin Kars'a özel ayrıcalık olduğunu kaydetti.

"SAĞ KOLUMUZ GÜÇLÜ, SOL KOLUMUZ ZAYIF OLSUN DİYEMEYİZ"

Öte yandan köy yollarında yapılan çalışmaları değerlendiren Vali Eyüp Tepe, Kars İl Özel İdaresi bütçesinden Milli Eğitim Müdürlüğü, sağlık kurumları ve diğer kurumlara da bu bütçeden önemli miktarda kaynaklar aktarıldığı belirtti.

Kars'ta eğitim, sağlık ve yol konularının öncelikleri arasında bulunduğunu ifade eden Tepe, hizmetleri tüm alanlara yaymaya önem verdiklerini sağ kolun güçlü, sol kolun zayıf olsun deme lüksü olmadıklarını vurguladı. - Kars

ETİKETLER : AK Parti Kars Milletvekilleri Vali Eyüp Tepe ile Birlikte Köy Yollarında Yapılan Çalışmaları...
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA