'Misafirimiz Ol Polis Amca Projesi'

'MİSAFİRİMİZ OL POLİS AMCA PROJESİ' - Kars Emniyet Müdürlüğü'nce hayata geçirilen 'Misafirimiz Ol Polis Amca Projesi' kapsamında 300 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu.
Bu haber 2013-09-13 10:59:03 eklenmiş ve 431 kez görüntülenmiştir.

Kars Emniyet Müdürlüğü'nce hayata geçirilen "Misafirimiz Ol Polis Amca Projesi" kapsamında 300 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu.

Halitpaşa İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen dağıtım töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, proje kapsamında şu ana kadar 493 aileye ulaştıklarını söyledi.

Yeni eğitim öğretim  yılının 16 eylülde başlayacağını anımsatan Çakmak, "Proje kapsamında tespit edilen 300 öğrencimize kırtasiye yardımı yapılması planlanmış, bu bağlamda 60 öğrencimiz aileleriyle beraber kırtasiye malzemelerini aldı. Geriye kalan 240 öğrencimiz de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerimizce evlerine gidilmek suretiyle kırtasiye malzemelerini alacak" dedi.

Çakmak, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, gençlerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Sevgili çocuklar, unutmayınız ki ülkemizin yükselmesinde, gelişmesinde ve yönetilmesinde çok yakın bir gelecekte sizler görev alacaksınız. Bu bakımdan sizlere düşen en büyük görev iyi bir eğitim alarak kendinizi her alanda, donanımlı birer birey olarak yetiştirmektir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Çakmak, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Gökhan Altun ve emniyet müdür yardımcıları çocuklara kırtasiye malzemelerini verdi. - Kars

ETİKETLER : 'Misafirimiz Ol Polis Amca Projesi'
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA