İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Arslan, Bayraklı Kaymakamlığı'na Atandı

İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ ARSLAN, BAYRAKLI KAYMAKAMLIĞI'NA ATANDI - Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, İzmir'in Bayraklı ilçesi kaymakamlığına atandı.
Bu haber 2013-09-12 17:59:04 eklenmiş ve 398 kez görüntülenmiştir.

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, İzmir'in Bayraklı ilçesi kaymakamlığına atandı.

Geçen yıl Arslan Karanfil'in Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşar muavinliği görevine atanmasının ardından genel sekreterlik koltuğuna oturan Adem Arslan, bu görevinden önce ise İzmir Foça Kaymakamlığı görevini yürütüyordu. Büyükşehir Yasası ile gelecek aylarda tamamen kapatılması planlanan İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine ise şuan kadar bir atama yapılmadı.

ADEM ARSLAN KİMDİR?

Ordu ilinde doğan Adem Arslan, 1987 yılında kazandığı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 1991 yılında mezun oldu. 1994 yılında kaymakam adayı olarak Kayseri Valiliği'nde 3 yıl süren staj döneminde sırayla, Perşembe Kaymakam Refikliği, İstanbul Valiliği teftiş stajı, Afyon Evciler, Hatay Hassa ve Çorum Ortaköy ilçelerinde kaymakam vekaleti görevlerinde bulundu.1996 yılında İngiltere'de tamamladığı kamu yerel yönetim stajının ardından 1997 yılından itibaren sırasıyla Giresun'un Güce Kaymakamlığı; Gümüşhane Kürtün Kaymakamlığı; Hakkari Vali Yardımcılığı; İpsala Kaymakamlığı; Vezirköprü Kaymakamlığı; Diyarbakır Yenişehir'de kurucu kaymakamlık görevlerinde bulunan Arslan, Foça Kaymakamlığı görevini yürütürken, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne asaleten atanmıştı.

ETİKETLER : İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Arslan Bayraklı Kaymakamlığı'na Atandı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA