15 Şehir Hastanesi Projesinin İmzaları Atıldı

15 ŞEHİR HASTANESİ PROJESİNİN İMZALARI ATILDI - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 14 ilde kamu-özel işbirliği ile yapılacak olan 15 şehir hastanesinin imza törenine katıldı.
Bu haber 2013-09-12 16:59:02 eklenmiş ve 434 kez görüntülenmiştir.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 14 ilde kamu-özel işbirliği ile yapılacak olan 15 şehir hastanesinin imza törenine katıldı.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, "Önümüzdeki hafta Çarşamba günü programımızda bir değişiklik olmazsa Ankara Bilkent'te ilk şehir hastanemizin de temelini atacağız. Aslında ilk temeli Kayseri'de atmıştım ama bu gelişmelerden sonra ilk temeli Bilkent'te atacağız. Bu hastaneler tamamlandığında gerek bulundukları şehirde, gerek yakın şehirlerde hastalarımızın kampüse girecek, konforlu şekilde, huzur veren bir ortamda kaliteli hizmet anlayışla şifa bularak evlerine dönecektir" dedi.

4 ilde kamu-özel işbirliği ile gerçekleştirilecek olan 15 şehir hastanesinin toplam yatak kapasitesi 24 bin 405 olacak. Şehir hastaneleri kampüslerinde genel hastanelerin yanı sıra Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Ruh Sağlığı Hastanesi, Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi gibi Dal hastaneleri bulunacak. Düzenlenen törende Adana, Ankara Bilkent, Ankara Etlik, Elazığ, Gaziantep, İstanbul İkitelli, Kayseri, Mersin, Yozgat, İzmir Bayraklı, Konya, Manisa, Bursa, Kocaeli ve Isparta şehir hastaneleri ile Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Binası projesinin imzaları atılmış oldu. - İstanbul

ETİKETLER : 15 Şehir Hastanesi Projesinin İmzaları Atıldı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA