İkinci Barcelona Seferi

İKİNCİ BARCELONA SEFERİ - Şanlıurfa Valiliği ve Anadolu Spor Akademisi Projesi girişimleri ile spor toto teşkilatı başkanlığının katkıları ile 13-18 Ekim tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenecek olan Costa Brava turnuvası için Şanlıurfalı minikler...
Bu haber 2013-09-12 15:59:02 eklenmiş ve 504 kez görüntülenmiştir.

Şanlıurfa Valiliği ve Anadolu Spor Akademisi Projesi girişimleri ile spor toto teşkilatı başkanlığının katkıları ile 13-18 Ekim tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenecek olan Costa Brava turnuvası için Şanlıurfalı minikler kampa alındı.

13-18 Ekim tarihleri arası düzenlenecek turnuva için hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

ASA'NIN 7. SINAVI

İlk olarak Ağrılı minikler ile başlayan daha sonra Hakkari (Almanya,Hollanda), Muş, Erzurum ve Van'da sürdürülen projenin yedinci ayağı Şanlıurfa takımı için yeni seçmeler için düğmeye basıldı. İspanya'da yapılacak turnuva öncesi Teknik Koordinatör Nazım Saraçoğlu, Genel Koordinatör Özcan Şimşek ve Antrenör Mustafa Abak öncülüğünde kampa alınan Şanlıurfalı minikler İspanya'dan mutlak şampiyonluk arayacak.

Her yıl düzenlenen turnuvalarda büyük başarılar elde ederek Türkiye'nin gururu olan Anadolu Spor Akademisi takımları özlenen şampiyonluk için oldukça iddialı.

ÇELİK; ALTINORDU İLK ADIM HEDEF Barcelona

Takım kaptanı Abdulkadir Çelik hem Barcelona seçmlerini kazandı hemde Yeni yapılanma içine giren ve alt yapıda devrim yapan Altıorduspor'a transfer old, Barclona'nın Türkiye'e seçmlerinde geçen Çelik ben ve arkadaşlarım Ülkemizi en iyi şekilde temsil edecegimizden kimsenin şüpesi olmasın dedi…

ABAK; ÇOCUKLARIMIZIN PERFORMANSI MEMNUNİYET VERİCİ

Costa Brava Turnuvası için kampa girmeye hazırlanan ASA Urfa takımı antrenörü Mustafa Abak, çocukların performanslarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Abak, "Çocuklarımız şimdilerde tamamen turnuvaya motive olmuş durumdalar. Antrenmanlarımızda onlarda gördüğüm ruh bizleri de şevklendiriyor. Asıl kadroyu oluşturmak için zorlanıyoruz. Hepsi birbirinden kaliteli ve istekli çocuklar. Bu nedenle büyük başarılar getireceğimiz kanaatindeyim" şeklinde konuştu.

SARAÇOĞLU; KESİN ŞAMPİYONLUK İÇİN GİDİYORUZ

Turnuva öncesinde çok sıkı bir hazırlık yapacaklarını kaydeden Anadolu Spor Akademisi Projesi (ASA) Teknik Koordinatörü Nazım Saraçoğlu, "Şanlıurfa takımı geçen yıl bazı olumsuzluklar nedeni ile gidemediği Costa Brava turnuvasına bu yıl gidiyor. Takımımız bir yıldır çalışıyor ve tek amacımız şampiyonluk. Bir yıl geniş kadrosu ile çalışan takımın Barselona kadrosunu belirleyeceğiz. Hafta başı itibariyle katılımımızla kadro kesinleşecek. Bir aylık yoğun tempo bizi bekliyor. Kesin şampiyonluk için gidiyoruz. Herkesin bildiği üzere bir süre önce Urfa takımından 6 minik çocuğumuz FCBEscola Camp Avea'nın kampına çağrıldı. Orda kendilerinden beklenenden daha iyi performans sergileyerek göz doldurdular. Takımımızdaki bu yetenekli oyuncularımızın varlığını hatırlatmak istiyorum. Bu sebepledir ki şampiyonluğa en yakın takım olduğumuzu düşünüyorum"dedi.

ŞİMŞEK; ASA PROJELERİ DEVAM EDECEK

Şanlıurfa takımının İspanya'da ki turnuvaya katılımı sonrasında yine güneydoğu illerinden birinde yeni bir proje ile devam edecekleri müjdesini veren ASA Genel Koordinatörü Özcan Şimşek ise projelerin halk tarafından gördüğü ilgiye dikkat çekti. Bundan önceki 5 projede olduğu gibi Şanlıurfa projesinde de gerek kamuoyu gerekse yetkililerin büyük gayret ve heyecanlarının kendilerini kamçıladığını anlatan Şimşek, "ASA artık bir markadır. Bu markaya sahip çıkılması bizleri yaptığımız işlerde daha da hevesli olmamıza katkı sağlıyor. 2014 yılı Şubat ayında Aargau kentinde düzenlenecek, "Swiss Masters Aargau Futbol Turnuvası'na da katılmayı hedefliyoruz. Bu yeni proje içinde daha şimdiden hazırlıklarımızı başlattık. Umuyoruz ki yeni başarılara imza atarak ülkemizin spor yeteneklerini en iyi şekilde sergileyeceğiz" diye konuştu.

YILDIZ; EN AZ ASA KADAR HEYECANLIYIZ

Öte yandan Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise Anadolu Spor Akademisi'nin Şanlıurfa'da böyle bir proje başlatmasının kendilerini memnun ettiğini ve spora katkı sağlamak adına böyle projelerin desteklenmesi gerektiğini söyledi. Yıldız, "En az ASA yönetimi ve çocuklar kadar Şanlıurfa halkı kadar bizlerde heyecanlıyız. Çocuklarımızın İspanya'da başarı kovalaması bizler için büyük bir gurur vesilesi. Memleketimiz için hayırlı olacağını düşünüyoruz. Başta Gençlik Spor Bakanımız Suat Kılıç olmak üzere Valimiz Celalettin Güvenç'in üstün gayretleri görmezden gelinemez. Çocuklarımızın oradan dönüşleri nasıl olursa olsun daima gurur duyacağımızı ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

VALİ GÜVENÇ; GENÇ NÜFUS SPORA ÖZENDİRİLMELİ

Projenin Şanlıurfa'da gerçekleşmesi için büyük emekleri olan Vali Celalettin Güvenç ise bu gibi projelerin önemine değindi. Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa'da sporun desteklenmesi ve özendirilmesi anlamında yapılacak tüm projelerin destekleneceğini kaydeden Güvenç, "Bu proje ile Şanlıurfalı çocukların gözlerinde fark ettiğimizin ışığın Spor Toto Teşkilatımızın destekleriyle hiç sönmeyeceğine inanıyoruz. Çocuklarımızın da bu destekleri kupalarla taçlandıracağının farkındayız. ASA'nın böyle projeleri diğer illerden de ciddiyetle destekleneceğini düşünüyorum. Çocuklarımızın başarısı için halkımıza da büyük görev düşüyor. Manevi desteklerini esirgemesinler. İnanıyorum ki bu destekler yeni kupaların kapısını aralayacaktır" diye konuştu. - Erzurum

ETİKETLER : İkinci Barcelona Seferi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA