Ardahanlı Tiyatroculardan Vali Azizoğlu'na Ziyaret

Ardahanlı Orta Oyunu Tiyatrocuları, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu ziyaret ettiler.
Bu haber 01 Ağustos 2013, Perşembe 21:01:47 eklenmiş ve 544 kez görüntülenmiştir.

Ardahanlı Orta Oyunu Tiyatrocuları, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu ziyaret ettiler.

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret eden Ardahanlı tiyatrocular, Vali Azizoğlu'ndan sanata ve sanat organizasyonlarına destek vermelerini istediler.

Bir yılı aşkın süredir Ardahan'da aktif olan, 'Ardahan Orta Oyunu Tiyatro Gurubu'nun faaliyetleri, her geçen gün artarak devam ediyor. Topluluklarını, 'Ardahan Görsel Sanatlar Derneği' adı altında resmileştiren Ardahan Orta Oyunu Tiyatro Grubu, derledikleri etkinliklerle de Ardahan'da adından söz ettirirken, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun da takdirlerine mazhar oldular.

Topluluğun çalışmalarını aktarma amacıyla Vali Azizoğlunu ziyaret eden Ardahanlı sanatçılar,tiyatro topluluklarını sonuna kadar devam ettirebilecek kadar kararlı olduklarını vurguladılar. Topluluk üyesi Ceren Odabaş, emniyetin, özellikle toplumu ilgilendiren, uyuşturucuyla mücadele ve madde bağımlılığına karşı hazırlanan oyunlarına yer verdiklerini belirtti.

Vali Seyfettin Azizoğlu, bir şehrin, şehir olmasının sadece kurumlarla olmadığını, kültürel, sanatsal faaliyetlerinin ve bu faaliyetleri yapan kişilerin de var olması gerektiğini vurgulayarak, Ardahan Orta Oyunu Tiyatrocularını tebrik etti. - Ardahan

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA