Dev Şehir Hastaneleri İçin İlk İmzalar Atılıyor

DEV ŞEHİR HASTANELERİ İÇİN İLK İMZALAR ATILIYOR - Sağlık Bakanlığı, 14 ilde kamu ve özel sektör işbirliğiyle yapılacak 15 şehir hastanesi için ilk adımı bugün Haliç Kongre Merkezi'nde atıyor.
Bu haber 2013-09-12 14:59:02 eklenmiş ve 330 kez görüntülenmiştir.

Sağlık Bakanlığı, 14 ilde kamu ve özel sektör işbirliğiyle yapılacak 15 şehir hastanesi için ilk adımı bugün Haliç Kongre Merkezi'nde atıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı imza töreninde aralarında İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da bulunduğu bazı illere şehir hastaneleri yapılması planlanıyor.

15 şehir hastanesinin inşasına yönelik protokolün imzalanması için Haliç Kongre Merkezi'nde tören düzenlendi. Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra törene bazı bakanlar ve milletvekilleri de katıldı. Erdoğan'ın salona gelmesiyle birlikte program başladı. Önce yapılması planlanan hastanelere ilişkin tanıtım filmi izletildi.

Söz konusu hastanelerin toplam yatak kapasitesinin 24 bin 405 olacağı kaydedildi. Şehir hastaneleri kampüslerinde, genel hastanelerin yanı sıra kadın doğum ve çocuk hastalıkları, kalp damar hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, onkoloji, ruh sağlığı, yüksek güvenlikli adli psikiyatri gibi dal hastaneleri bulunacak. Protokolü imzalanacak şehir hastaneleri şu illere yapılacak: Adana, Ankara Bilkent, Ankara Etlik, Elazığ, Gaziantep, İstanbul İkitelli, Kayseri, Mersin, Yozgat, İzmir Bayraklı, Konya, Manisa, Bursa, Kocaeli, Isparta ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu binası.

ETİKETLER : Dev Şehir Hastaneleri İçin İlk İmzalar Atılıyor
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA