Ergani'de Altyapı Çalışmaları

ERGANİ'DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI - Ergani Belediyesince ilçedeki altyapı çalışmaları sürüyor.  Çalışmalarla ilgili incemelerde bulunan Ergani Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yergin, yaptığı açıklamada, asfalt kaplama çalışmalarının sürdüğünü söyledi. 120 bin metrekarelik alanda asfalt kaplama çalışmasının yanı sıra kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışması yapıldığını ifade eden Yergin, bir ay içerisinde birçok noktada asfalt çalışmalarının bitmesi için ekiplerin adeta seferber olduğunu belirtti. Yergin, amaçlarının Kurban B.
Bu haber 2013-09-12 09:59:02 eklenmiş ve 414 kez görüntülenmiştir.

Ergani Belediyesince ilçedeki altyapı çalışmaları sürüyor. 

Çalışmalarla ilgili incemelerde bulunan Ergani Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yergin, yaptığı açıklamada, asfalt kaplama çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

120 bin metrekarelik alanda asfalt kaplama çalışmasının yanı sıra kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışması yapıldığını ifade eden Yergin, bir ay içerisinde birçok noktada asfalt çalışmalarının bitmesi için ekiplerin adeta seferber olduğunu belirtti.

Yergin, amaçlarının Kurban Bayramı öncesinde ilçede başlatılan tüm altyapı çalışmalarını tamamlamak olduğunu vurgulayarak, şöyle dedi:

"Bu çalışmalar yürütülürken vatandaşlarımızdan sabırlı olmasını istiyoruz. Bu hizmetlerin bir an önce tamamlanması için tüm ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Çalışmalar sırasında vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz." - Diyarbakır

ETİKETLER : Ergani'de Altyapı Çalışmaları
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA