Ağrı'ya Atanan Öğretmenlere Karanfilli Karşılama

AĞRI'YA ATANAN ÖĞRETMENLERE KARANFİLLİ KARŞILAMA - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ağrı'ya atanan 1421 öğretmeni, kente gelişlerinde Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak karanfille karşıladı.
Bu haber 2013-09-11 16:59:03 eklenmiş ve 429 kez görüntülenmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ağrı'ya atanan 1421 öğretmen, kente gelişlerinde Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak tarafından karanfille karşılanıyor.

Ağrı'da görevlendirilen öğretmenler kente gelmeye başladı. Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, havalimanı ve otobüs terminaline gelen öğretmenleri karşılayarak karanfil veriyor. Kentte ilk kez gelen öğretmenler, daha sonra servislerle alınarak öğretmenevi ve misafirhanelere taşınıyor. Ağrı'ya gelmeye başlayan öğretmenlerle 3 gün sürecek uyum semineri yapacaklarını anlatan Müdür Başak, "Öğretmen arkadaşlarımız daha çok aileleriyle birlikte Ağrı'ya geliyor. Onları karşılamayı gelenek haline getirmek istiyoruz. Öğretmen arkadaşlarımızın, memnuniyetini görmek bizleri de mutlu etti. Ağrı adına yapılacak güzel çalışmalar devam edecek" diye konuştu.

Hamur ilçesi Karabal Halis Özdemir Ortaokulu'na atanan beden eğitimi öğretmeni Serdar Bulut, İstanbul'dan geldiğini belirterek, "Nereye gideceğimi, ne yapacağımı bilmiyordum. Milli Eğitim Müdürümüzün havalimanında karşılamasından dolayı çok memnun olduk" dedi. - Ağrı

ETİKETLER : Ağrı'ya Atanan Öğretmenlere Karanfilli Karşılama
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA