Sağlık Bakanlığı'dan 14 İle 15 Şehir Hastanesi

SAĞLIK BAKANLIĞI'DAN 14 İLE 15 ŞEHİR HASTANESİ - Sağlık Bakanlığı, 14 ilde, kamu ve özel sektör işbirliğiyle, 15 şehir hastanesi ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu binası yapılması planlanıyor.
Bu haber 2013-09-11 14:59:02 eklenmiş ve 440 kez görüntülenmiştir.

Sağlık Bakanlığı, 14 ilde kamu ve özel sektör işbirliğiyle yapılması amaçlanan 15 şehir hastanesi ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu binasının imza törenini düzenlemesi planlanıyor.

Konuyla ilgili açıklamada, "Törende Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yanısıra şehir hastanesi projesi imzalanacak olan 14 ilin milletvekilleri, yöneticileri ve temsilcileri de hazır bulunacak. İmza töreni, 12 Eylül 2013 Perşembe günü saat 14.00'te, Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak." denildi. Söz konusu hastanelerin toplam yatak kapasitesinin 24 bin 405 olacağı kaydedilen açıklamada, "Şehir hastaneleri kampüslerinde, genel hastanelerin yanısıra kadın doğum ve çocuk hastalıkları, kalp damar hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, onkoloji, ruh sağlığı, yüksek güvenlikli adli psikiyatri gibi dal hastaneleri bulunacak." ifadelerine yer verildi.

Protokolü imzalanacak şehir hastaneleri şunlar:

Adana, Ankara Bilkent, Ankara Etlik, Elazığ, Gaziantep, İstanbul İkitelli, Kayseri, Mersin, Yozgat, İzmir Bayraklı, Konya, Manisa, Bursa, Kocaeli, Isparta ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu binası.

ETİKETLER : Sağlık Bakanlığı'dan 14 İle 15 Şehir Hastanesi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA