Mustafa Sarıgül'a Kars'ta Davul- Zurnalı Karşılama (2)

MUSTAFA SARIGÜL'A KARS'TA DAVUL- ZURNALI KARŞILAMA (2) - Kars'tan karayolu ile Ardahan'a gelen Mustafa Sarıgül, burada da çoşku ile karşıladı.
Bu haber 2013-09-10 19:59:02 eklenmiş ve 482 kez görüntülenmiştir.

Ardahan'a GEÇTİ

Kars'tan karayolu ile Ardahan'a gelen Mustafa Sarıgül, burada da çoşku ile karşıladı. Vatandaşla tokalaşarak selamlaşan Sarıgül, Kongre Caddesindeki PTT binası önünden halka seslendi. Sarıgül, "Ben gençlik kollarından geldim. Daha sonra CHP ilçe başkanlığı yaptım. SHP'yi kurdum. Daha 30 yaşında Meclise girdim. TBMM'de Başkanlık Divanı üyeliği yaptım. Belediye başkanlığı yaptım. Bunlar kolay şeyler değil. Beni çocuklarınıza anlatın. Erzincanlı Şoför Hakkı babanın oğlu Sarıgül'ü anlatın. Şoför hakkı babanın oğlu başardıysa sizlerde başaracaksınız. Ben ilkokula giderken şöyle diyorlardı. 'Uyu uyu büyü, top at topu tut' Ben de diyorum ki yok öyle yağma yok. Anadolu insanının uyuma dönemi bitti ve birleşip iktidara geleceğiz. Yaşamda bazı tercihler vardır. ya tozda dumanda kalırsınız ya da tozu dumana katarsınız. Bizler tozu dumana katacağız" dedi.

Ardahan'daki konuşması ardından Damal İlçesi'ne geçen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, burada CHP Belediye Başkanı Gülcemal Fidan, Partililer ve ilçe halkı tarafından belediye binası önünde karşılandı. Burada da halka seslenen Sarıgül'e Damal Belediye Meclis üyesi CHP'li Nurcan Yılmaz, "Sizi partimize bekliyoruz. Hiç zaman kaybetmeden buradan 'Ben CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayıyım' diye açıklayın. Artık geçmişe bakmayalım. Önümüze bakalım bir an önce" diye bağırdı.

Şişli Belediye Belediye Başkanı Sarıgül ise "Senin söylediklerini benim duyduğum gibi bütün ahali duydu. Hiç merak etme Allah'ın niyetinde ne varsa o gerçekleşecek. Buradan söz veriyorum. 28 Mart belediye seçimlerinden sonra ilk yapacağımız iş Damala gelmek olacak ve 8 ay 14 gün sonra gelip sizlerle birlikte olacağım. Artık bütünleşmenin zamanı gelmiştir" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Ardhan'dan ayrılan Sarıgül, karayolu ile Kars'a hareket etti.

ETİKETLER : Mustafa Sarıgül'a Kars'ta Davul- Zurnalı Karşılama (2)
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA