ORUÇ OYMAK GELENEĞİ BOZMADI, GAZETECİLERLE İFTAR’DA BULUŞTU…

Genç ve başarılı iş adamı, siyasetçi,
Bu haber 18 Temmuz 2013, Perşembe 01:19:04 eklenmiş ve 521 kez görüntülenmiştir.

ORUÇ OYMAK GELENEĞİ BOZMADI, GAZETECİLERLE İFTAR’DA BULUŞTU…

Genç ve başarılı iş adamı, siyasetçi, CHP Küçükçekmece Belediye meclis Üyesi Oruç Oymak Pazartesi Akşam’ı İBB Avcılar Sosyal Tesisleri'nde geleneksel hale getirdiği  iftar yemeklerinden 4.nü  verdi. Meclis üyeliğine seçildiğinden her yıl dostları ve gazeteci ordusuna iftar yemeği vermeyi geleneksel hale getiren Oymak’ın yemeğine İYGAD üyeleri gazeteciler başta olmak üzere yoğun bir katılım gerçekleşti.

Oymak iftara katılan basın mensupları başta olmak üzere kendilerini kırmayıp iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.  Oymak bizi bir araya getiren temel olgu ülkemiz ve sorunlarıdır. Ülkemize halkımıza karşı duyduğumuz sorumluluk hepimizin ortak paydasıdır. Belki bu bizim sizlerle yediğimiz son iftar yemeğimiz ama ortak paydalarda buluşmak amacı ile yılda bir kez sizlerle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bizleri kırmayıp katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum dediler…

OYMAK GAZETECİLERİN DOSTUDUR!

 Oymak’ın uzun yıllardır adeta “Ailem ve arkadaşlarım” dediği İstanbul 3. Bölge’de görevli basın mensupları diğer iftarların aksine neredeyse tamamı oradaydı. Avcılar İBB Sosyal Tesisleri'nde verilen iftar yemeğinde iftar menüsü de oldukça lezzetli ve bol çeşitliydi. Sebzeli büftek ve Güllaç’ın çok beğenildiği iftar yemeği sonrasında yemek duasını da bizzat Oruç Oymak Tarafından yapıldı.

İftar öncesi sonrası katılımcılarla tek tek ilgilenen ev sahibi Oruç Oymak ve Eşi misafirleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler… 5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerle hem basın kuruluşlarından hemde STK'lardan aldığı sayısız ödüllerlede başarısını taçlandıran sevilen, İş adamı Oruç oymak'ın adı bu aralar CHP Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Aday adayları arasında da geçiyor.

 

İftar anını çektikleri resimlerle sosyal medya üzerinde takipçileriyle anlık olarak paylaşan gazeteciler ise Oymak'tan bahsederken "gazeteci dostu siyasetçi" olarak bahsettiler

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA