TRT'den 'Radyo Günleri Erzurum' Programı

TRT'DEN 'RADYO GÜNLERİ ERZURUM' PROGRAMI - TRT Erzurum Müdürlüğü'nün yeni yayın döneminde Türk Halk ve Türk Sanat müziğinin seçkin örneklerini ekranlara taşıyacağı bildirildi.
Bu haber 2013-09-10 16:59:02 eklenmiş ve 381 kez görüntülenmiştir.

TRT Erzurum Müdürlüğü'nün yeni yayın döneminde Türk Halk ve Türk Sanat müziğinin seçkin örneklerini ekranlara taşıyacağı bildirildi.

TRT'den yapılan yazılı açıklamada, her Perşembe saat 15.00'de başlayacak olan "Radyo Günleri Erzurum" programına müzik dünyasının sevilen seslerinin konuk olacağı belirtildi.

Erzurum'un yanı sıra çevre illerde de gerçekleştirilecek bölümlerle bölgenin zengin kültürünün ekranlara taşınacağı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Türk Halk ve Türk Sanat müziğinin genç yetenekleri de programa renk katarak müziksevelerle buluşacak. Radyo Günleri Erzurum programını, müzikseveler stüdyodan canlı izleme imkanına sahip olacak. Programın sunuculuğunu daha önce olduğu gibi Erzurum'un yetiştirdiği değerlerden biri olan Türk Halk Müziği sanatçısı Nurullah Akçayır yapacak. Gerek zengin içeriği gerek birbirinden değerli konuklarıyla büyük ilgi gören programda Türküler eşliğinde Anadolu kültürünün farklı renklerini yansıtan halk oyunlarının güzel örnekleri sunulacak." - Erzurum

ETİKETLER : TRT'den 'Radyo Günleri Erzurum' Programı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA