Tunceli'de Yaşayan Gençlerden Öğrencilere Yardım

TUNCELİ'DE YAŞAYAN GENÇLERDEN ÖĞRENCİLERE YARDIM - Tunceli'de sosyal medya üzerinden bir araya gelen gençler, maddi durumu iyi olmayan ilkokul öğrencilerine yönelik yardım kampanyası başlattı.
Bu haber 2013-09-10 13:59:01 eklenmiş ve 385 kez görüntülenmiştir.

Tunceli'de sosyal medya üzerinden bir araya gelen gençler, maddi durumu iyi olmayan ilkokul öğrencilerine yönelik yardım kampanyası başlattı.

Aralarında öğrencilerin de bulunduğu, kendilerini Gökkuşağı Topluluğu diye adlandıran grup üyelerinden Ferhat Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi imkanlarıyla topladıkları, defter, çanta, ayakkabı, okuma kitabı gibi okul malzemelerini ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttıklarını söyledi.

Güven, "Biz 5 arkadaş, bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelerek böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Geçtiğimiz yıl kendi imkanlarımızla topladığımız kırtasiye malzemeleriyle 20 öğrenci kardeşimize yardım ettik. Bu yıl da aynı çalışmamızı yürüterek elde ettiğimiz okul malzemelerini tespit edilen öğrencilere dağıtacağız" diye konuştu.

Bu yıl da topladıkları malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtmak istediklerini söyleyen Güven, bu konuda vatandaşların da kendilerine destek vermelerini istedi. - Tunceli

ETİKETLER : Tunceli'de Yaşayan Gençlerden Öğrencilere Yardım
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA