Tunceli'de Halk Sağlığı Haftası Etkinlikleri

TUNCELİ'DE HALK SAĞLIĞI HAFTASI ETKİNLİKLERİ - Tunceli'de Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında ekipler, halk sağlığının korunması, geliştirilmesi, hastalık risklerinin azaltılması ve önlenmesi amacıyla broşür dağıttı.
Bu haber 2013-09-10 11:59:03 eklenmiş ve 417 kez görüntülenmiştir.

Tunceli'de Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında ekipler, halk sağlığının korunması, geliştirilmesi, hastalık risklerinin azaltılması ve önlenmesi amacıyla broşür dağıttı.

Tunceli Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi ekipleri tarafından, Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında, halk sağlığının korunmasını, geliştirilmesini, hastalık risklerinin azaltılması ve önlenmesini sağlamak amacıyla mahalleler ve çarşı merkezinde stant açtı. Ekipler, obezite, beslenme, madde bağımlılığından çocukları koruma, kadına karşı şiddeti önleme, sigaranın sağlığa zararları, şeker hastalığını önlemek, iyotlu tuz kullanmanın faydaları, fiziksel aktivite ve sağlık konularında vatandaşları bilgilendirerek broşür dağıttı. - TUNCELİ

ETİKETLER : Tunceli'de Halk Sağlığı Haftası Etkinlikleri
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA