3. Van Gölü Kültür Sanat ve Doğa Festivali

3. VAN GÖLÜ KÜLTÜR SANAT VE DOĞA FESTİVALİ - Belediye Başkanı Kaya, Van'da bu yıl 3.'sü düzenlecek festivalin tanıtım toplantısını yaptı.
Bu haber 2013-09-09 14:59:07 eklenmiş ve 499 kez görüntülenmiştir.

Belediye Başkanı Bekir Kaya, bu yıl 3.'sü düzenlecek "Van Gölü Kültür Sanat ve Doğa Festivali" için tanıtım toplantısı düzenledi.

Kentteki bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Kaya, 4 gün sürecek festivalde, konser, sergi, seminer, tiyatro gösterileri, panel, söyleşi, yürüyüş gibi çeşitli etkinliklerin yapılacağını söyledi.

Festivali kentin kültürel yaşamına renklilik ve canlılık katmak amacıyla organize ettiklerini belirten Kaya, 2011 yılında yaşanan deprem nedeniyle festivale bir yıl ara verdiklerini anımsatarak, bu yıl çalışmalara kaldığı yerden devam ettiklerini ifade etti.

Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şüphesiz ki her zaman diliminin kendine göre özgünlükleri vardır. Bu sene de herkesin sıkça konuştuğu bir barış süreci var.  Bu barış sürecine biraz da kültürel ve sanatsal bakış açısıyla bakmak istiyoruz. Biraz da böyle düşünmek amacıyla festivali organize ettik. Festivali halkımızın beklenti ve talepleri doğrultusunda yapıyoruz. Herkesi festival etkinliklerine bekliyoruz."

Toplantıya, Belediye Başkan Vekili Sabri Abi ve BDP İl Başkanı Figen Yaşar'da katıldı. - Van

ETİKETLER : 3. Van Gölü Kültür Sanat ve Doğa Festivali
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA