Bölge Eczacılar Odası'ndan Suriye'ye İlaç Yardımı

BÖLGE ECZACILAR ODASI'NDAN SURİYE'YE İLAÇ YARDIMI - Batman, Siirt, Muş Bölge Eczacılar Odası Başkanı Emin Beyaz, Suriye'ye ilaç ve temel gıda ihtiyaçları gönderdiklerini söyledi.
Bu haber 2013-09-09 14:59:06 eklenmiş ve 394 kez görüntülenmiştir.

Batman, Siirt, Muş Bölge Eczacılar Odası Başkanı Emin Beyaz, Suriye'ye ilaç ve temel gıda ihtiyaçları gönderdiklerini söyledi.

Suriye'de yaşanan iç savaş nedeniyle Batman Siirt Muş Bölge Eczacılar Odası Başkanı Emin Beyaz, 226 koli ilacı Suriye'ye gönderdiklerini belirtti. Suriye'de yaşanan iç savaştan dolayı büyük kaygı duyduklarını, savaşların daima kötü ortamları sağladığını dile getiren beyaz, eczacılar olarak savaşta kullanılan kimyasal silahlarla ilgili bir açıklama yapmayı düşündüklerini ve bu açıklamada kimyasalların ne olduğu ve kimyasallara karşı nasıl önlem alınması gerektiği konusunda halkı bilgilendireceklerini kaydetti. Beyaz, "Kimyasallara karşı nasıl önlem alınır halkımızla paylaşacağız. ve kendimiz gaz maskelerini getirerek halkımıza dağıtmayı düşünüyoruz. Suriye'de olan olaylarla ilgili bizim büyük bir duyarlılığımız var. İlaç toplaması yaptık. 3 kamyona yakın gıda malzemesini de belediyeye aktardık. Yaklaşık 70 bin lira civarındaki 226 koli ilacı da belediyeye gönderdik. Bir eczacı olarak halkımızın yanında her zaman olmaya ve bu tür olayların son bulması için bütün çabalarımız sarf etmeye hazırız. Gaz maskesi konusunda Türk Eczacılar Odası Başkanlığı bize yardım edeceklerini beyan ettiler. Biz bulabileceğimiz kadar getirmeye çalışacağız. Şuan İsrail'de ellerinde çok caydırıcı, çok güçlü hava savunma ve savaş aletleri olmasına rağmen bütün vatandaşlarına gaz maskesini dağıttı. Gelecek olası bir kimyasal silah, bir anda bütün halkı kıracaktır. Bu karşı gaz maskesi kullanmaktır. Bunun için bir çaba sarf edeceğiz. Suriye'ye antibiyotik ve başta Ağrı Kesici olmak üzere belediyeye teslim ettik. Belediye Nusaybin kanalıyla Kızılay'a teslim edecek. Aynı zamanda temel gıda ihtiyaçları da aldık" dedi. - Batman

ETİKETLER : Bölge Eczacılar Odası'ndan Suriye'ye İlaç Yardımı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA