CHP İl Başkan Yardımcısı Özfer Koçak, Partilerinin Kuruluşunun 90. Yıl Dönümünde Açıklamada Bulundu

CHP İL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZFER KOÇAK, PARTİLERİNİN KURULUŞUNUN 90. YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMADA BULUNDU - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcısı Özfer Koçak, partilerinin kuruluşunun 90.Yıldönümünü gururla kutladıklarını belirtti.
Bu haber 2013-09-09 14:59:06 eklenmiş ve 378 kez görüntülenmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcısı Özfer Koçak, partilerinin kuruluşunun 90. Yıldönümünü gururla kutladıklarını belirtti.

CHP Kars İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan İl Başkan Yardımcısı Özfer Koçak, siyasetin kişisel çıkar ve toplumsal dayatma aracı değil, yurttaşa hizmetin yolunun olduğunu söyledi.

CHP İl Başkan Yardımcısı Özfer Koçak; "Bu gün 9 Eylül 2013 Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 90. yıldönümü, emperyalizme karşı durulan baş kaldırının öncüsü olan Kuvveyi Mülkiye ruhu ile kurulan partimizin 90. Yıldönümümü büyük bir onur, gurur ve mutlukla kutlamaktayız" dedi.

CHP'nin tarihsel kimliği Atatürk devrimlerinin birikimleriyle 6 ok ilkeleri eşitliğinde Mustafa Kemal Atatürk'ün; 'Bağımsızlık benim karakterimdir', İsmet İnönü'nün; 'Namuslularda en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır' sözleriyle öz ifadesini bulan bu soylu ve erdemli gelenekle şekillenmiştir diyeen Koçak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ulusal bağımsızlık mücadelemizin birikimleri Atatürk devrimleriyle bu eşsiz sürecin felsefi ve ahlaki değerlerinin özünü oluşturan Atatürk İlkeleri bir bütün olarak siyasi kimliğimiz ile ideolojimiz parti programımızın tarihsel kaynağı ve en güçlü dayanağıdır. Amacımız özgür, mutlu ve renge renk bir Türkiye'dir. Hak ve özgürlüklerin egemen, yurttaşlarımızın eşit ve barış içerisinde yaşadığı bir Türkiye'dir. Siyasetin kişisel çıkar ve toplumsal dayatma aracı değil, yurttaşa hizmet yolunun olduğu bir Türkiye'dir. Hukukun üstün, yargının bağımsız ve tarafsız olduğu bir Türkiye'dir. Çoğulcu, katılımcı ve güçlü demokrasiye sahip bir Türkiye'dir. Bilim, kültür ve sanatın özgür yaratıcı ve yükselen bir değer olduğu Türkiye'dir. Halkımız için halkla birlikte herkes için huzuru ve refahı yükselen bir Türkiye'dir. CHP 90 yıldır dev bir çınardır. Yeni filizlerimizle beraber yükseleceğiz. Bu almada tüm partililerimizin 90. Yılını kutlar, önümüzdeki seçimlerde birlik, beraberlik ve başarılar dilerim." - Kars

ETİKETLER : CHP İl Başkan Yardımcısı Özfer Koçak Partilerinin Kuruluşunun 90. Yıl Dönümünde Açıklamada Bulundu
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA